Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Spóźniłem się o chwilkę, a na drugiej fotce mam rikszę, ale Tuwima zasłoniła, tam wyszło za szybko![]()
I dobrze, że się spóźniłeś (pamiętaj ostatni będą pierwszymi) bo Tuwim wygląda jakby na rowerzystę patrzył. Tylko dla mnie szkoda, że kadr nie jest bardziej w lewo aby prawa strona zdjęcia zaczynała się jak kończy się miejsce na drzewko. A w ogóle byłoby ekstra jakbyś złapał przejeżdżających tak kilku rowerzystów![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Polowałem na kilku bikerów, ale nie za mało ich było. A z kadrem, fakt ciut lepiej by było ujęcie bardziej w lewo.
---------- Post dodany o 11:35 ---------- Poprzedni post był o 11:20 ----------
a tu druga wersja z rikszą
i prawie portrecik Tuwima
---------- Post dodany o 11:50 ---------- Poprzedni post był o 11:35 ----------
i na koniec ciekawostka z bramy na Piotrkowskiej. Fotki są efektami mojej zabawy Gimpem, może jeszcze niedoskonałej, ale ona trwa nadal
Pozdrowerki dla cierpliwych![]()
A jakby z ta riksza dac szerszy kadr?
Z lewej riksza, z prawej Tuwim. Ot, tak sobie myślę.
Drugie (zbliżenie) ekstra. Lubię taką lekko przerysowaną perspektywę.
Ostatnio edytowane przez Gryphoon ; 23.02.13 o 11:07
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Powiem Ci Bikuś, że to z Tuwimem bardzo mi się podoba![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fajnie że się Wam podoba. Tak chciałem zobaczyć jak to wyjdzie i zostanie odebrane. A tu jeszcze jedna wersja "od dołu".
Z tymi pomnikami to pewnie zadyma wyjdzie. Większość różnych "artystów" i "ekspertów" uznaje że są rodzajem brzydoty artystycznej. Do wszystkich przyznaje się znany jegomość Marcel Szynchelm. Rodzina Rubinsteina uznaje Fortepian za karykaturalny wizerunek pianisty i domaga się usunięcia pomnika. Wcale mnie nie zdziwi, jak po remoncie ul. Piotrkowskiej rzeźby z ulicy znikną.
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1...przeniesc.html
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 23.02.13 o 14:47
Janusz, każde miasto ma takie dylematy. Ty nie masz władzy cokolwiek teraz z tym zrobić. Masz władzę co 4 lata idąc i głosując na radnych.
U mnie w Gorlicach po rewitalizacji starówki to prawie 100 % mieszkańców ma ochotę na potraktowanie władz miasta i radnych przy pomocy krokodylowych szczypiec. Brało się takie kleszcze w kształcie paszczy krokodyla, rozgrzewało w ogniu i pozbawiało delikwenta przyrodzenia.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|