|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Widzę, że się Wam ten model spodobał. Rzeczywiście bardzo ciekawy i solidnie wyglądał. Sam miałem swego czasu ochotę na zakup tandema, nawet znalazłem ciekawy niemiecki model za 1000Euro. Ale nie przeskoczyłem kosztów.
Ja jeźdźąc pociągami np. nad morze nie miałbym szans żeby to w pociąg wstawić. To w naszym landzie problem nie do przeskoczenia, przynajmniej na razie. Jazda na tandemie z córką czy żoną byłaby bardzo ciekawa i realna na niewielkie odległości.
Na rowerowym pikniku furorę robiła suczka wpatrująca się w swego pana jak w obrazek. Siedziała w specjalnej przyczepce i w......okularach przeciwsłonecznych.
Pozdrowerki.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 15.06.11 o 16:06
BIKER faktycznie suczka swietna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
myślałem o tandemie ale boję się, że nie wsadzę go na dach auta.
Fajny ten 2+1![]()
szkoda tylko ze wszystko nieostre
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Ryśku, pięknie dziękuję za miłe słowa. Fotki robione z pasja, brzmi pieknie, ale niedopracowane technicznie- szczere i wzmagające chęć poprawy.
To jest to kolego. Masz rację, często robię fotki przy okazji różnych imprez na które mnie nosi. Zawsze staram się wycelować ciekawy kadr, zatrzymujący oko, nie tylko moje.
Moję piętą achillesową jest obróbka graficzna, głównie wyostrzenie czasem poruszonych zdjęć. Wszystko robię w Rawach i mnóstwo kasuję, jak coś mi się nie podoba, żeby zmniejszyć ryzyko nieudanej fotki która pochłonie wiele czasu przed komputerem, bez gwarancji, że ja ją naprawdę poprawię.
Nie mam zbyt wiele czasu na zabawę w grafike, pracuję w śmierdzącej fabryce na 3 zmiany. Fotki staram się wykonać perfect, samym aparatem, i sporo się udaje, a potem trafiają na stronę za którą zbieram pochwały. Na forach, takie zdjęcia nigdy nie zostały by docenione, więc ich nie pokazuję.
Na fora też coś znajdę z rowerowych wycieczek, niezależnie od tego jak kto to oceni.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich, wrócę jak odpocznę po przepracowanej nocy.![]()
wiem że to są amatorskie fotki ale uważam że nawet amator może zrobić ostre zdjęcie, które będą zrobione z pasją i na którym główny temat będzie ostry. i gdyby był ostry o wiele lepiej by się go ogladało. szczególnie że w życiu nie widziałam takiego roweru
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327