Dozwolone
Dozwolone
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jako, że to pierwszy post tutaj, to coś Ci powiem:
1. Zacytowałeś post ze zdjęciami, które nic nie wnoszą do do Twojej wypowiedzi. Mogłeś je śmiało pominąć w cytowanym poście.
2. Jeżeli chcesz wklejać zdjęcia , najlepiej załóż swój wątek. Wklejanie swoich zdjęć w czyimś wątku nie jest dobrym pomysłem.
Poza tym witam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth - to taki strzał na dzień dobry???
Marcin - witamy. Zakładaj wątek w dziale "Ocena zdjęć" i zasuwaj. Nie jesteśmy tutaj Talibami - Nikon może być. Przecież każda fotka da się podrasować w PSie
Post Scriptum - witamy sie w innym watku.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek54, wybacz. Kolega nie od odratowania - Nikoniarz. Ale może się nawróci (pierwszy krok już zrobił).
BIKER - sorrki ze w Twoim watku tak dywagujemy. Przeniesiemy się jak tylko MartinK zalozy swoj.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Giwera do kabury.
Hawk.
---------- Post dodany o 21:14 ---------- Poprzedni post był o 21:13 ----------
No ale nie napisał... daje do myślenia.
---------- Post dodany o 21:15 ---------- Poprzedni post był o 21:14 ----------
Mirek wybaczy, pamiętliwy nie jest.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Witam
Nie mam nic przeciwko Twoim odwiedzinom w tym wątku, komentarze, rady, są mile widziane. Ale dla pokazania własnych fotek załada się tutaj wątek autorski
Dzięki helmut![]()