druga mi się nie wyświetla
edit.
już jest
Zbytnich różnic tak na szybko nie widzę
druga mi się nie wyświetla
edit.
już jest
Zbytnich różnic tak na szybko nie widzę
Ostatnio edytowane przez And.N ; 10.02.13 o 00:59
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
to trochę ciasne kadry ale do treningów w edycji. Pierwsza to wersja pop-art.
Idź tam jeszcze raz i może więcej razy? Wykadruj tak by poza rozetą była w kadrze cala obwódka aż po cały płaskownik zewnętrzny. Z małym zapasem i zrób to zdjęcie tak by poziome pasy były równoległe do boków fotografii. I naświetl kadr do prawej, ile się da.
I nie trać czasu na gotowe filtry, pracuj nad podstawami.
Ostatnio edytowane przez apz ; 10.02.13 o 01:37
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Andrzejku mam więcej kadrów, np. taki
3
---------- Post dodany o 00:46 ---------- Poprzedni post był o 00:45 ----------
Ten jest "czysty" bez filtra.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip Ty to masz oko do kwadratow, od razu przyciaga wzrokPodoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kiedyś przeczytałem świetną radę - zrób takie zdjęcie, jakiego nikt oprócz Ciebie by nie zrobił. Stosuję się do niej.
Chodzi o to, że jeśli np. większość ludzi robi fotki kwiatów z góry to ja się na ziemi położę. Jeśli ta rozeta aż kusi, żeby całą na focie pokazać - ja bym pokazał tylko jakiś fragment a resztę w GO schował. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi.
Musimy się w jakiś ciepły weekend w tej Manufakturze spotkać - zaczynają mnie kusić te elementy które tu pokazujesz![]()
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Boguś czapka z głowy, za fotkę i to że tu wpadasz z inspiracjami.. Moja wersja też będzie dobra, bo na takich sobie poćwiczę.
Wiem co trzeba zrobić.
Waldku będzie cieplej, znajdziemy okazję. Na razie mam poligon![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|