Witaj Mireczku dzięki że wpadłeś. Jak tylko chcesz dostaniesz rawa bez śniegu
![]()
Witaj Mireczku dzięki że wpadłeś. Jak tylko chcesz dostaniesz rawa bez śniegu
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie, tez nie chce
Dobra - uscislijmy pewne rzeczy.
To ty potrzebujesz poprawic swoj warsztat - nie zwalaj roboty na innychPoprawiac mozna zdjecia, ktore w miare poprawnie wyszly z aparatu - fajnie jest, jak jest na nich cos, co sie moze spodobac, tylko trzeba to "cos" podkreslic, a nie szukac na sile.
Nie zauwazylem tez, zeby forum bylo niemrawe -wrecz przeciwnie - po paru miesiacach nieobecnosci stwierdzam, ze jest forum jest zywe, az do przesady - 3-4 strony nieprzeczytanych watkow raczej nie swiadcza o umieraniu forum
Przestan uszczesliwiac i uczyc ludzi na sile -wez sie lepiej sam za swoj warsztat i go doskonal - inni albo dadza sobie rade, albo znajda inne hobby - wszystkich nie uratujesz![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ja cały czas coś poprawiam, tylko jeszcze za bardzo sugestywny jestem, jeszcze za bardzo mi szkoda niektóre foty wyrzucić.I tak ich wiele kasuję jeśli mam watpliwości. Nie mam pretensji do nikogo z forum, wręcz przeciwnie jest tu sporo bratnich dusz które potrafią fajnie doradzić, pokazać, to dzięki nim patrzę przez wizjer inaczej.
Ale spora grupa woli milczeć i to też widać. A to że czasem coś wrzucam w rawach to nie dla podpuchy tylko z chęci przeczytania wskazówek co i jak poprawione.
Ale pewnie masz racje, wielu da sobie radę samodzielnie, ja też tak muszę.
To moze inaczej zacznij podchodzic do tematu.Nie pstrykaj wszystkiego co zobaczysz.Zastanow sie przed nacisnieciem-po co Ci ta fotka i do czego?U siebie takim "napalencom" tak radze.Za kazdy zrobiony i wrzucony kadr na dysk kompa 20 centow,mniej opentanym 50.Nic tak nie zmusza do myslenia jak pusta kieszen.Moge sie zalozyc,ze po miesiacu albo sobie kupisz caly nowy sprzet korzystajac z tych centow albo bedzies wracac ze spaceru z kilkoma fotkami.Teraz za przeproszeniem ktos wyrzuci stara zardzewiala drabine a ty jej od razu robisz kilkadziesiat fotek z komentarzem ,ze podli wlodarze pozwalaja na niszczenie zabytkowej drabiny.Od razu masz lekarstwo jak by to zmienic i kogo zabic na smierc.Mniej czesto okazuje sie wiecej i warto o tym pamietac.W swoich zdjeciach zwracaj uwage na negatywne punkty a nie na sile doszukuj sie pozytywnych, nawet jak ich nie ma.
Zrob na probe skarbonke i badz konsekwentym w tej zasadzie przez jakis okres.Wiem z praktyki,ze stosunek z 1000 do 1 zmienia sie na 30 do 1 a pozniej jeszcze jest lepszy.
I tak Was lubie
Miruś dzięki ze wpadłeś, miło Ciebie widzieć, bo fajnie jest czytać Twoje rady o oglądać fotki.Już ja się postaram żeby sie jednak czegoś nauczyć. A fotki które robie w jakimś stopniu wzbudzają zainteresowanie, ale zdecydowanie nie na forum(żadnym) dlatego czasem jest ich więcej lub mniej. Inna sprawa to foty zrobione jako rodzaj dokumentu (Łódź) do moich treningów. Niektórych moze tu nie powinienem pokazywać, a pokazałem. jednych zaciekawią inni je zjadą lub przemilczą, samo życie.
Ale to taki urok jak się coś chce.
Wpadaj Mirku częściej, lej jak trzeba, ja się nie obrażę. Zima to się trenuje, aby latem zrobić coś extra.
I jeszcze jedno:
żadne zdjęcie zrujnowanych fabryk w Łodzi nie zostanie przeze mnie nigdzie pokazane, poza tym forum. To obrazy do rozmów o tym co musi boleć w dzisiejszej Polsce. I wież mi wiem co robię.
Pozdrówka
I tak Was lubie
A co ja jakiś buntownik jestem, nic tu grożnego nie ma, przeciwnie są inne osoby które z całej Polski takie tematy poruszają. Nikt mi nic złego nie zrobił, wręcz przeciwnie, mimo że to boli wielu pokazuje i nie ucieka od rozmów. A inni czują, choć dyskretnie milczą. Myslę ze każdy temat na fotkę jest dobry, co nie znaczy że akurat taki wszyscy muszą doceniać i chcieć oglądać. Ja mam pod ręką swoje miasto i zestaw kontrastów które w nim występują. Bardzo lubię się na Łodzi uczyć, bo to trudne, gdyby tak nie było juz dawno dałbym sobie spokój.![]()
Janusz, do propagowania działalności przeciw dewastacji zabytków i tym podobnych tematów są media publiczne,
forum tematyczne, tu: fotograficzne jest do nauki robienia zdjęć i pokazywania efektów tejże.
Ile razy można walcować jeden temat: Zrobiłeś fotę rozety, Posiedź nad nią, żeby przyciągnęła oko, a nie Wrzucaj jak leci.
edit:
I nie Pisz, że Nieumiesz.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|