|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fakt farby nie żałowali, dlatego fotki pod hdr robiłem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To mam kilka obrazków z przemarszu Pietryną w....słoneczku
Na początek Dom buta i kamienica przy ul. Andrzeja Struga
1
---------- Post dodany o 22:06 ---------- Poprzedni post był o 21:47 ----------
a teraz coś extra
fragment will Grohmana z herbem od strony ogrodu(kiedyś tam pewnie był)
2
---------- Post dodany o 22:14 ---------- Poprzedni post był o 22:06 ----------
---------- Post dodany o 22:17 ---------- Poprzedni post był o 22:15 ----------
zabytkowe kręcone schody do dziś leżą w dawnym ogrodzie
3
BIKER SŁONECZKO zanim coś wrzucisz wyprostuj z lekka. Ta willa wyszła Ci rewelka. Schody też byłby fajny temat ale nie z tym tłem. Pewnie trochę ważą
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRuś obie fotki prostowane programem, a schody to wersja pop-art. Nie ma tam za bardzo jak dobrać ładnego kadru. Sporo gratów leży dookoła, i tak już te schody wykadrowałem.
BIKUŚ to kiepsko prostowałeś tak Ci powiem. BIKUŚ nawet nie wiesz ile one przez to tracą. Co do schodów to się domyślałem no bo nic się poradzi, że leżą tam gdzie leżą![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ