Strona 135 z 401 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145185235 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.341 do 1.350 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Aż serce się kraje i człowiek mówi do siebie ku....., ku......, ku,,,,,,, w jakim ja kraju debilnej EntElEghEncji czworakowej żyje co dywany z pałaców kradnie aby łajno w oborze przykryć.........., Boże jak można dać tak rozjechać własny kraj!!!!!.Szkoda tych budynków bo są bardzo ładne no ale cóż skoro ładniej będzie wyglądała kolejna blaszano-kartonowa konstrukcja kolejnego supermarketu lub montowni jakiegoś super inwestora, który będzie sobie zatrudniał i zwalniał kiedy chce bo u siebie w kraju trzeba płacić podatki i trzymać darmozjadów w pracy (piję do Fiata) to będzie tak jak będzie. Ale podskoczmy pięć razy do góry i krzyknijmy jest super, jest super, jest hiper super wypas na naszej "zielnej wyspie". Ja nie wiem, kiedyś ludzie strajkowali i podnosili bunt bo im cukier o kilka złotych podnieśli a teraz dają się szmacić i za co się pytam? Chyba tylko za cenę "Tańca z gwiazdami" i wmówionej "sztucznej EntElEgEncji"
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Mnie też miękną nogi, jak w różnych miejscach oglądam i focę "cudowną rek" obecnej ploskiej demokracji i gospodarowania.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Kurcze Panowie, przeciez takie pustostany są wszędzie nie tylko w Polsce. Wystarczy pojechać do super demokratycznego i rozwiniętego gospodarczo USA aby zobaczyć takie widoki. U naszych zachodnich sasiadów też można takie cacka znaleźć. Kilka lat temu jak jeszcze sporo samochodem się przemieszczałem to kibelki na płatnej autostaradzie we Francji były takie jakie można było spotkać na dalekiej prowincji u naszych wschodnich sąsiadów.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

Biker nie daj się zwariować, pomyśl trzeźwo. Może i nie jest dobrze ale nie ma szans wszystkiego odbudować, wyremontować utrzymywać. Miasto ma na głowie szkoły, przedszkola, żłobki, drogi, parki i wiele innych czyżby wszystko to było zrujnowane, zaniedbane. Jest kryzys, nie ma inwestorów, ludzie nie mają często z czego żyć. Ech, czasem to zastanawiam się po cholere ta cała walka o wolność była jak teraz tylko jojczenie, pretensja i nażekanie.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Ech, czasem to zastanawiam się po cholere ta cała walka o wolność była jak teraz tylko jojczenie, pretensja i nażekanie.
    Po to aby KOMUCHY mogły się uwłaścić kosztem narodu
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

A czyja to wina?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Kurcze Panowie, przeciez takie pustostany są wszędzie nie tylko w Polsce
    Tak tylko, że to miasto stoi historią takich budynków i trzeba na czymś budować jego atrakcyjność a to praktycznie jedyna taka zabudowa w Europie. Jak się je wyburzy to co zostanie? Markety, stacje benzynowe, kilka montowni i blokowiska?

---------- Post dodany o 15:33 ---------- Poprzedni post był o 15:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    A czyja to wina?
    Tych co dają sobą manipulować jak dzieci i jeszcze myślą, że tak myślą .

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Przecież ja tego nie traktuję jak jojczenia. Pokazuję zabytkowy objekt, jako miejsce warte sfotografowania z mnóstwa powodów. Nie ma sensu wdawać się w nalizę codzienności i poównań do innych miejsc nawet na świecie. Po co, ilu się wypowie, tyle będzie pogladów. Szanuję zdanie każdego i od tej strony po temacie. A zdjęcia..........ja je zrobię, pobawię się przy tym, a potem..........wylądują gdzieś w szufladzie.

---------- Post dodany o 15:41 ---------- Poprzedni post był o 15:36 ----------

CzaRuś ostrożnie z wypowiedziami(bez podtekstów) bo wątek szybko nie w tą stronę pojedzie i będzie interwencja. Przedmiotem rozmowy i wymiany poglądów są---- zdjęcia. Kto chce niechaj pisze i oglada, ale nie poruszajmy drażliwych tematów.
    Szacun i pozdrówka dla odwiedzających.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Biker - ale sam wywołujesz tego typu dyskusje pisząc o polskiej demokracji i gospodarności... Ja Twoje wpisy odbieram tak, jakkby w innych demokracjach było cudownie a u nas fatalnie z czym się nie zgadzam.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Dobra OK, przepraszam nie o to chodziło.