jak by był konkurs czy to bliźniaczki czy nie to przegrałbym z kretesem stawiając na nie : )
jak by był konkurs czy to bliźniaczki czy nie to przegrałbym z kretesem stawiając na nie : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Oj nie czytacie Waszmościowie uwaznie wspomnień moich na wątkowych stronach.
Toć ja już od dawna te moje najmłodsze pokazuję, bo one najdzielniejsze z dzielnym, mnogo kilometrów ze mną na wszystkich wycieczkach przejechały.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Może je i mnie los tak obdarzy. Co by nie powiedzieć lalki się spisały, a teraz na meczach siatkówki z Olkiem szaleją.
Żeby Wam jako i mnie zbyt nudno na wątku nie było, to jeszcze kilka fotek moich reporterów sportowych pokażę. Ujęcia z wyskokami do piłki tak na moje oko, wyszły całkiem niezłe.
Czas zrobi swoje i nastepne będą jeszcze lepsze.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Biker jak bedziesz mial foty kolejne z siatkowki to wrzucaj do watku "Siatkowka"...mysle, ze to dobry pomysl ?
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
CzaRmaX hultaju za szybko to im się nie uda, ale niech robią swoje, w to mi graj
.
Adamie fotek to one(nie ja) mają mnóstwo, wszak na mecze po ojcu wariacie jeżdżą(sam je namawiałem). Jeno ich twórczości promować mi tu nie wypada, zrobiłem tylko mały obrazowy wyjątek. Ale jak pozwolą.................
![]()