Odjechane te foty! Takie psychodeliczno-rotacyjne, lubię takie wariacyje!
Jednak czekam na dokumentację kolejnych wypraw, bikersko-familijnych!
Pozdrawiam
Ja
Odjechane te foty! Takie psychodeliczno-rotacyjne, lubię takie wariacyje!
Jednak czekam na dokumentację kolejnych wypraw, bikersko-familijnych!
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zbieram siły i środki na rajd po Holandii, więc na razie pokazuję krótkie efekty z okolicznościowych wypadów po Łodzi. Niestey pracuję w zachodnim obozie pracy, gdzie łaskę robią że dadzą urlop podczas okresu letniego. Dlatego mam ograniczenia w aktywności.
Ale niedługo coś Wam ciekawego pokażę.
Pozdrowerki.
Z fotograficznych eksperymentow to trojka oraz piatka ostatniej wrzutki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki Waruga za odwiedziny i ocenę.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Sabor, nawet nie próbuj ruszać tego cacka. Świetnie Tobie wyszło-gratulacje i DZIĘKI
Lepiej napisz jak to zrobiłeś, bo to chyba HDR- mylę się?????????
Marny ze mnie znawca tej dziedziny. Ale kupiłem majowy Digital Foto Video a tam jest płyta z programem MAHINERY HDR.
Niektóre fotki chętnie bym przerobił, na razie "zgryzam" ten program.
Witaj Bikerku - fajna ta karuzela , lubie takie wieczorne klimaty - pozdrowerki
A dzięki serdeczne za odwiedziny. Kręciło mnie z Olkiem na dachach Manufaktury i ziemi.
Czasem mi się coś uda.
Pozdrowerki.![]()
No to specjalnie dla Sabora, moja przeróbka.
Pobawiłem się w wolnych chwilach programem Machinery Demo. Nadałem nowy wyraz niektórym fotkom z rowerowych wycieczek. Mam nadzieję, że się Wam spodobają.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 26.05.11 o 14:06