Boguś i pozostali!!!!!!!
Zobaczymy się na pewno jak wygram swoją wojnę o lepszą codzienność. Bo zamartwiony raczej nie przyjadę.
Boguś i pozostali!!!!!!!
Zobaczymy się na pewno jak wygram swoją wojnę o lepszą codzienność. Bo zamartwiony raczej nie przyjadę.
Biker, ale z portalu nie uciekasz, prawda? A wątek też się zmienia, na pewnym etapie był "Rowerowo-fotograficzno-komputerową karierą Bikera".
Podrzucaj więc to i owo, nawet gdyby miały to być "Piesze wędrówki po mieście Łodzi", nie zmieniając tytułu! Masz tu wiernych widzów/słuchaczy/komentatorów.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Dzięki MacieMG za miłe słowa. Nieeee nie zrobię Wam tego, nigdzie nie ucieknę z portalu, dobrze mi tu z Wami choć mi trochę szkoda, że wielu jest tak oszczędnych i rzadko coś piszą. A foty z wędrówek pieszych czy na rowerze cały czas oglądacie, ja ich nie klasyfikuję. Wstawiam głównie to co jest w miarę dobre, to co poprawiłem, ale "plamy" tez mi się zdarzają, jak każdemu. Fotografia bardzo mnie cieszy i bawi więc jest w "fazie" rozwojowej
.
Biker kazdy walczy o lepsza codziennosci z mniej lub lepszym skutkiemZycze abys zawsze dazyl do celu
Wrzucaj foty
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wiem Adamie, Tobie też bardzo dziękuję za liczne odwiedziny i komenty. Chciałeś fotkę- służę uprzejmie, nie jest moja. Zrobiła ją kilka dni temu moja najstarsza Justyna podczas pobytu z mężem w Sopocie, ale temat ma Twój.
To jest piękne, uczyłem focić na wycieczkach no i mam..................
A trzy urwisy wyrwały dziś z Olkiem do Cz-wy na mecz siatkarzy![]()
Coś pięknego. Światło i ta GO.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Dar Pomorza...jakby nie bylo moj pierwszy rejs na tym pieknym zaglowcuDzieki.
Drugie plywadlo to typowa komercja, cumuje na Skwerze Kosciuszki odkad pamietam![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jescze trochę i zaczną robić naprawdę fajne foty, a w Łodzi powstanie Bikerowa stajnia Olympusa.............w wersji rodzinnej.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
O nie Mireczku do tego to droga daleka. Lusterka za bardzo nie chcą, bo ma być fota na szybko, rawa nie chcą ustawić, bo nie rozumieją
, no i siedzieć przy tym trzeba. Popatrz 6 bab w domu, a jak im mówię weźcie prześcieradło przytrzymajcie, niech jedna usiądzie zrobimy ładny porter, tylko statyw ustawię.
Nie tata to będzie za długo trwało a koleżanka już czeka i sru, poszły do................Manufaktury. Taka młodzież po tej dzisiejszej szkole wyrasta, szybkomyśląca jak Playstation. Dobrze że one ze mną na tych rowerach pojeździły to czasem mają przebłyski.