Nie zrzędź bo coś ostatnio tak zaczynasz a to nie w Twoim stylu. Jedna droga się kończy ale zawsze inna się zaczyna i wcale nie powiedziane, że mniej ciekawa
![]()
Nie zrzędź bo coś ostatnio tak zaczynasz a to nie w Twoim stylu. Jedna droga się kończy ale zawsze inna się zaczyna i wcale nie powiedziane, że mniej ciekawa
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Że tak zapytam: mamrota piłeś ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ty to jeszcze zawsze możesz współzałożyć wydział rowerowy uniwersytetu drugiego lub trzeciego wieku przy AWF w Łodzi i tam poszukać kompanów i kompanki do swego ekstremalnego hobby. A za lat kilkanaście mieć z kim powspominać...
Biker-ku przed Tobą moc nowych możliwości, trzeba je tylko zauważyć i złapać za nogi.
Na nudzenie przewidź sobie czas miedzy 85 z 100 rokiem życia.
Już nie pamiętasz jak ważne były Twoje plany i zamiary dla Ciebie w okolicach lat dwudziestu? One są własnie na tym etapie życia, i chca je same , po swojemu realizować.
Łódź jest piękna i się zmienia, życia Ci nie starczy by każdy jej kawałek obfotografować.
Powodzenia.
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.12.12 o 11:47
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja myslę, że to może być początek nowej przygody rowerowej a jak wnuki podrosną to dziadek pewnie też ich zarazi swoim foto-rowerowym hobbyPowodzenia i zycze mimo wszystko dalekich wypraw rowerowych bo swiat z pozycji cyklisty jest inny niż ten z poziomu autokaru lub samochodu.
Tak się spodziewałem. Dzięki za wizyty i komenty.
Nic nie piłem i nie marudzę. Zmieniły się okoliczności i coś dobiegło końca. Coś co przez ostatnie lata dawało mi nieprawdopodobnej motywacji do czynów których wielu z Was pewnie nigdy by nie zrobiło. Darujcie pominę to milczeniem, ale dodam że dziękuję losowi za spotkanie ludzi, którzy zrozumieli moje intencje i podali mi rękę, choć wcale to łatwe dla nich nie było.
Ten sukces ma bardzo wielu ojców i jego efekty im własnie dedykuję. Ja zrobiłem to co dyktowało mi serce i rozum.
Niech nikt nawet sobie nie wyobrażą, że ja zostawię rower i Olka schowam do szafy, wręcz przeciwnie. Jeśli uda się pokonać obecne przeciwności, to może będzie jeszcze ciąg dalszy w wersji rodzinnej, jeśli się po świecie nie rozjadą, czas pokaże. Planów to ja mam tak dużo, że nie wiem od czego zacząć.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
a myslales ze ile czasu bedziesz meczyc te biedne dziewczyny tym pedalowaniem na rowerach.Podorastaly,znalazly gosci z samochodami i beda miec spokoj.Autkiem w drugi koniec Polski,tam z kufra rowerek wyciagna troche pojezdza po parku dla relaksu i szafa gra.I tak dlugo wytrzymaly.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zrobię to co będę mógł, a zacznę od zabezpieczenia sobie pracy, prawa do urlopu a dalej to może jakoś poleci. Entuzjazm mnie pogoni![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||