Strona 107 z 401 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117157207 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.061 do 1.070 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Nie widziałem a poza tym Marysia nie popluła monitora.....

---------- Post dodany o 22:18 ---------- Poprzedni post był o 22:16 ----------

Biker na razie się wyłączył ale nam wybaczy.... mam nadzieję.

---------- Post dodany o 22:20 ---------- Poprzedni post był o 22:18 ----------

Bodzip widziałe sorry , dzięki, ale i tak Marysia powinna zareagować.....w końcu jako klepadło..... choćby....

Biker Sorry 2
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta

[/COLOR]Bodzip widziałe sorry , dzięki, ale i tak Marysia powinna zareagować.....w końcu jako klepadło..... choćby....
    A to już insza inszość. Nie dałem Jej przeczytać.
    Biker sorry3
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Siła reputacji
    19
    Moja galeria

a to gdzie wy kupujecie?? chyba nie powiecie ze czesci przez internet i sami skladacie
    jaka roznica gdzie kupisz, wszedzie mozesz zrobic obraz partycji, a czy bedziesz mial tylko win czy win + apps to juz wylacznie twoja sprawa, nikt nie napisal ze po wlaczeniu kompa musisz koniecznie bezdyskusyjnie robic obraz systemu,
    pozdrawiam i sorry 4
    Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
    pure liquid fire running through my veins

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Halo ziemia BIKER wrócił!!!!!!!!!!!

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

No i skonczyla sie laba.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Witam szanownych kolegów, niestety nie ze swojego laptka, tylko córek. Wczytałem się w Wasze pogadanki i powiem tak:

kupiłem laptopa Acer Aspire 7741G w Euro AGD dwa lata temu we wrześniu. Śmigał jak rakietnica. Powoli przybywało w nim zdjęć i kilka programów do edycji też miałem, część wyrzuciłem. Ogólnie to większych zastrzeżeń do niego nie miałem, nikt w nim nie grzebał, a dzieciakom dałem tylko do edukacji bez konsekwencji ubocznych. Z 500 MB pamięci zapełniłem 135 MB więc przeciążany nie był.

Kupiony został z wgranym systemem Windows 7 Home Premium. Na odwrocie ma klucz, chyba aktywacyjny w razie potrzeby, ale nie musiałem go używać bo po co. Dałem za niego prawie 2,5 tyś, pomagał mi go kupować kolega. Nie było go w oficjalnej ofercie sklepu, wypatrzyłem go przypadkiem w takiej sklepowej specyfikacji i zamówiłem. Czekałem na odbiór 3 dni.

To co się stało to wyłącznie moja wina, bo zachciało mi się konserwacji.Podkusiła mnie strona defragmentora dysków bo pokazywała dysk Reserved zdefragmentowany w 24%. Wszedłem w Autostart i kliknąłem na elementy systemu które się wyświetlały jako możliwe do usunięcia by go przyśpieszyć. No i nabrołem, ale myślę że z tego da się wyjść, tylko naprawdę trzeba do tego kogoś kto wie co kliknąć i gdzie.

Parę razy próbowałem sam system przywrócić, ale tak jak podpowiadał laptop, nie znalazłem funkcji do wyboru samodzielnej daty, dlatego tak jak Mirek pisał, on tak teraz reaguje.

---------- Post dodany o 00:40 ---------- Poprzedni post był o 00:34 ----------

A co do Waszych pogadanek, dopóki mnie odwiedzacie, to myślę że może i trochę lubicie(walić prosto w oczy) i wielkie Wam za to dzięki. Ja dzisiaj specjalnie na Księży Młyn pojechałem, żeby Mirkowi sentymentalną podróż w młodość na zdjęciach zafundować i miałem nadzieję że dla niego te fotki pokażę. Co się odwlecze to..........
    Gadajcie sobie do woli mnie to wcale nie boli a wdzięczność Wam okażę i ładne fotki pokaże

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Moze we siodmej windzie nie ma wyboru daty-nie wiem.Ja mam viste i tam se wybieram PopatrzZałącznik 76320 po prostu wyberam taki dzien i godzine jaka mi pasuje z tych pozycji.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Mireczku ja też do takiej funkcji dotarłem, ale on wyświetlił tylko 2 pozycje. Była dodatkowa możliwość- INNE PUNKTY PRZYWRACANIA też tam weszłem i kliknąłem datę 2 tygodnie wstecz(awaria była w poniedziałek między 14 a 15) on system przywrócił, ale też w trybie awaryjnym co mnie bardzo zdziwiło!!!!!!!!!!!!

---------- Post dodany o 00:59 ---------- Poprzedni post był o 00:57 ----------

Tak na mój (kiepski komputerowy rozum) to "uśpiłem" jakiś ważny element pulpitu AUTOSTART bo na pulpicie jak na niego klikam to pokazuje się napis PUSTY!!!!!!!!!!!

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria

Biker nic nie zrobisz, skasowałeś sobie pliki startowe systemu z autostartu. Przywracanie kopii zapasowej możliwe jest tylko wtedy jeśli taką zrobiłeś. Pewnie nie, 98% użytkowników tego nie robi. Przywracanie systemu sprzed kilku dni też tu nie pomoże. Musisz załatwić sobie gdzieć płytkę z win 7(nawet ściągnąć pirata w ostateczności) i zrobić naprawę systemu to jedyna opcja, choć sprawdź w instrukcjii czy nie masz takiej możliwosci wciskając jakieś klawisze przy uruchamianiu laptopa.

Aby rozpocząć proces uruchamiania systemu Windows 7 Repair, trzeba uruchomić komputer z systemem Windows 7 DVD .
    1. Uważaj na naciśnij dowolny klawisz, aby dokonać rozruchu z dysku CD lub DVD ...
    2. Naciśnij klawisz, aby zmusić komputer do uruchamiania z Windows 7 DVD. Jeśli nie naciśniesz klawisza, komputer będzie próbował załadować do systemu operacyjnego, który jest aktualnie zainstalowany na dysku twardym . Jeśli tak się stanie, po prostu uruchom ponownie komputer i spróbować uruchomić system do Windows 7 DVD ponownie.

Uwaga: Nie korzystasz z systemu Windows 7? Każdy nowoczesny system operacyjny Windows ma podobnego systemu operacyjnego plików proces naprawy .
    Poprzednia Następna
    • 1
    • Poczekaj na Windows 7 do ładowania plików
    • Wybierz system Windows 7 język instalacji i innych ustawień
    • Kliknij na link naprawić komputer
    • Odczekaj Opcje odzyskiwania systemu, aby znaleźć system Windows 7 na komputerze
    • Choose Your instalacji systemu Windows 7
    • Wybierz Startup Recovery Tool Repair
    • Zaczekać Startup szukane naprawczy do problemów z Windows 7 plików
    • Zaczekać Startup Repair Próby naprawy systemu Windows 7 plików
    • Kliknij Zakończ, aby ponownie uruchomić system Windows 7

proszę wybaczyć skłądnie ale to kopia z www anglojęzycznej

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Kiedyś u mnie pomogło w podobnym wypadku skopiowanie z innego komputera z tym samym zainstalowanym systemem plików autostartu..Zadziałało.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA