Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kombinowal z 2 ale jako uzytkownik,nie jako admin.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jeśli jest obraz płyty to powinien być na płycie a nie w systemie.. Ale może czegoś nie wiem. Nie spotkałem się z nabyciem kompa z windowsem bez płyty.
A ostatnio stawiałem system gdzie zaginęła płyta i tylko naklejka (oem) z CD key była .. w tedy obojętnie jaką płytę wsadzasz, byle wersja ta sama , wklepujesz CD key , aktywacja i działa.
Biker daj znać co dalej....
---------- Post dodany o 21:53 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
jeszcze SP musi być ten sam
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Bym się nie zgodził. W Windowsie użytkownik to prawie admin. Nie wiem ile wynosi to "prawie".
W Linuksie użytkownik nie ma możliwości usunięcia plików systemowych.
---------- Post dodany o 21:56 ---------- Poprzedni post był o 21:54 ----------
Są takie są. Sam tak mam. Na podstawie CD-key możesz sobie legalnie ze strony Microsoftu ściągnąć obraz i nagrać na swoją płytkę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzisiaj w tanich marketowych modelach to jest norma. Dostajesz preinstalowany system i quick start guide, gdzie pisze, że po pierwszym uruchomieniu masz sobie dopalić program X, który pozwoli Ci wypalić płytę przywracania systemu. Cięcie kosztów robi swoje.
Od Visty też już nie ma tak wesoło. Oczywiście różnica pomiędzy Win a Linuksem jest dramatyczna, ale i tak jest duuuuużo lepiej niż było. Co do usuwania, to jest jeszcze weselej, niektórych plików nawet admin nie usunieNie żeby się nie dało w ogóle, ale tak na dzień dobry, to można się czasem zdziwić
![]()
The question is, who cares?
Sorry , lapków raczej nie kupuję , Kompów sporo w życiu kupiłem...
---------- Post dodany o 22:10 ---------- Poprzedni post był o 22:08 ----------
Dlatego w marketach NIGDY nie kupuję komputerów....
---------- Post dodany o 22:12 ---------- Poprzedni post był o 22:10 ----------
Dla "zdrowia" Komputera dobrze jest zrobić raz na jakiś czas format.. Jak mam wszystko pod ręką to kilka godzin i komp jak nowy..
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja też, ale mam klientów (firmy), które wolą wysłać pracownika do MM lub innego Saturna, żeby kupił laptop, bo jest 300zł taniej. Z masówką nie wygrasz, możesz najwyżej lepsze usługi oferować i liczyć, że dotrzesz do mądrzejszych klientów lub tych co się na masówce przejechali.
PS.
Ale my tu Bikerowi off-topa robimy![]()
The question is, who cares?