No tak.. A kol Helmuth co na to?
No tak.. A kol Helmuth co na to?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Heniu - wskazówka
Tytuł tego okna to: Opcje odzyskiwania systemu
Pod tym nagłówkiem jest napisane: Wybierz narzędzie odzyskiwania (wytłuszczonym drukiem)
a niżej: System operacyjny: Windows 7 na dysku (DACER
I dopiero pod tym są opisane przeze mnie w/w funkcje.
to za jedynką....
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zrobiłbym jak pisze ahutta- najpierw 1, jeśli nie pomoże 2. W ostateczności 6 ale to powrót do werji fabrycznej czyli jakby format c![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
2 pomoże, jeśli był kiedyś robiony obraz (może po zakupie?)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Popatrzcie To Mirek zepsuł sobie kompa by pokazać okno naprawy . No No!!!!!!Szacun![]()
obraz byl.Przecie na obrazie to on caly czas jedzie.Teraz jest jako admin.
Jechal bym w druga opcje i wybral date z przed dwoch tygodni albo tygodnia.
I nie dlatego,ze Krakmam mi grozil,ze nie ubije na smierc.
Screna bikerowi zrobilem,wlazlem tam do niego i cicho siedze.
On na lapku ma chyba tak.Ma wersje windy qem bez plytki.Plytke z systemem wgrana ma na czesci dysku do ktorej normalnie nie ma on jako uzytkownik dostepu.Teraz uzyskal dostep do tej wgranej plytki.Wiec niech cofnie system do daty z przed zabawowej w czyszczenie.I srobi obraz z plytki,wgra i zastapi uszkodzone i skasowane pliki systemowe i bedzie cacy.Tak mysle.Ale ja stolarz i laborant na rencie.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 11.12.12 o 22:39
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
wprowadziłem wybór 1 opcji, uruchomił się ponownie system awaryjny a narzędzie 1 nie mogło znależć problemu.
No cóz jeszcze sobie z nim powojuje wg Waszych wskazówek,zrobie to jeszcze raz i wybiorę inną opcje.
Jeśli do północy nie pojawię się na forum na swoim laptku, zmierzę się z problemem jutro.
Bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie, rady i dobre chęci.
Pozdrowerki
A to szpion jeden ...