cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie ale na razie - kula w płot. Poprawiłem to co wskazał mi Heniek, niestety nie zadziałało. Poprawiłem jeszcze raz dodając to co podpowiadał Mirek i też nic tzn uruchomiłem ponownie wybierając nowy punk przywracania na.....16 listopada.I o zgrozo tez wszedł tryb awaryjny. Poczytałem sobie wskazówki ze strony którą podpowiedział Bodzip. Tam jest wskazówka taka sama jak ta od ahutty.
Wniosek: zaraz się zabieram do ponownej naprawy. Trochę to kłopotliwe, bo dość długo trzeba wciskać klawisz F8 co mnie zirytowało.
Tylko dzięki sprzętowi córek moge do Was pisać.
Jak śpiewał Sthur: "nie ma takiej rury na świecie, której nie można odetkać..." Wszystko przed Tobą . Wchodzenie w tryb awaryjny daje spore możliwości naprawcze.... ale tak zaocznie to trudno będzie..... Do Odzi daleko.........................................
---------- Post dodany o 20:21 ---------- Poprzedni post był o 20:20 ----------
A wogóle to jaki masz system bo się nie dopatrzyłem
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
no przecie z pisałem, że Win 7
Ok tylko nie chciało mi się cofać by to sprawdzić... ale teraz poczytam sobie
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Chyba nic z tego nie bedzie.Kiedys mialem podobnie.Radykalnie F5,6 razem z F8 piszczal az nie rozpoznal systemu.Wtedy plytka z winda i naprawa z plytki.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak też myślę płytka z Windows i naprawa systemu a jak nie to............................ od nowa instalacja, czyli zabezpieczenie danych i format C
Myślę , że przy czyszczeniu usunął cóś z opcji startu systemu...
cisnę f8 już chyba z 10 minut, a ekran jest ciemny bez żadnych znaków. na dole mikrą jasność widać.
Niestety ja płytki systemu ni mam, on już był wgrany jak kupowałem.
A to ciekawe, kupowałeś z przemytu??
---------- Post dodany o 20:37 ---------- Poprzedni post był o 20:36 ----------
F8 się nie ciśnie tylko wali w niego od momentu pakazania się pierwszych napisów,, Tak najpewniej choć bez sensu...
---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post był o 20:37 ----------
Jeśli nie dasz rady a nie masz serwisu, spakuj lapka i wyśli do mnie . odeślę jak nowy....![]()