Ok zrozumiałem. Nic więcej nie ruszam
Jesteście bezcenni
Jeszcze wrócę
Ok zrozumiałem. Nic więcej nie ruszam
Jesteście bezcenni
Jeszcze wrócę
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Napiszę tak:
zrobiłem co zalecił Heniek, zresetowałem i.......wyszedł TRYB AWARYJNY, ale wszedłem w PRZYWRACANIE SYSTEMU, wybrałem datę sprzed kilku dni i.......
wyświetlało się
trwa przywracanie plików i usta....syst Wind.....
i wrócił TRYB AWARYJNY
Ku.wa jaki ja jestem zdolny
Niestety teraz muszę wyjść z córką, wrócę za godzinę.... może jeszcze się uda.
I tak bardzo Wam dziękuję![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 11.12.12 o 17:20
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A moze mu nie wystartuje.trzymajmy kciuki.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Rozwija się ciekawie. Moze drobne zakłady czy wystartuje? Uprzedzam - nie w euro.
Tak Wam dobrze szło i poszedł sobie zostawiając Was jak kobitka chłopa w połowie "drogi"![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No i jestem, ja narozrabiałem a niektórymwidzę do śmiechu
.
Krakman, ważne czynniki rodzinne mnie porwały. A zakładów lepiej niech nie przyjmują, prędzej czy później się uda. Ja jeszcze coś muszę sprawdzić.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 11.12.12 o 19:17
Sprawdzaj. W ustawieniach wyboru puktu przywracania jest jeszcze coś takiego jak "pokaż inne punkty przywracania"... spróbuj się cofnąć dalej.. A może masz kalendarz źle ustawiony w systemie... to rzadkość ale się zdarza...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()