Pentax wprowadził już mikroregulację już do modeli podstawowych (k-r). Ciekawe, że Canon nie wprowadził jej w 60D.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To ja Ci przypomnę że "znamienici" adwersarze wypominali Olympusowi że jedyny jego rozwój ostatnio to wprowadzenie tych filtrów ostatnio i to też przytaczało sie segment LOW. Z resztą ja tu widzę już pewien mechanizm. Wuśmiewano sie z czyszczenia matrycy, potem obśmiewano uchylny LCD i LiveView. Pamiętam nawet tekst z forum Nikona.. LiveView to takie nieprofesjonalne... Potem po kilku latach spotykam gościa w parku z tanim lustrem Canona i się dowiaduję że najbardziej innowacyjna firma Canon wymyśliła i wprowadziła czyszczenie matrycy i inne rzeczy...
Dlatego wybacz, też czasem jestem zgryźliwy i się nabijam... ale traktuję to raczej jako zabawę..![]()
Ostatnio edytowane przez zibi1303 ; 9.02.11 o 01:00
/*...................*/
/* ...........................*/
Tak na marginesie, nie wyobrażam sobie powrotu do pracy bez liveview w studio. Koszmar.
I koszmarem jest to, że wciąż żaden sprzęt nie umożliwia miksu wybranego kadru z karty z tym, co widać na żywo, że nie wspomnę choćby o przesuwaniu ujęć na karcie względem siebie. Za to jest pińcet programów...
/*...................*/
/* ...........................*/