a ja dam sobie manicure zrobić ze to jednak nie wiśnia...
btw. chyba każdy zaczyna od takich zdjęć przygodę ze światłem - ja też...
a ja dam sobie manicure zrobić ze to jednak nie wiśnia...
btw. chyba każdy zaczyna od takich zdjęć przygodę ze światłem - ja też...
Wrażenia z zmiany jak najbardziej pozytywne. Praktycznie nie ma szumów i dopiero teraz widze jak c 5050 mi szumiał. No i ta szybkość ostrzenia, na początku byłem zdziwiony, że już zrobiłem zdjęcieJakość zdjęć też bardzo dobra.
Jedyny mankament to ekranik, obraz jest niewyraźny i przy jaskrawym świetle trudno się kadruje.
Poluje jeszcze na okazję zakupu używanego 40-150, w c 5050 zawsze mi brakowało większego zooma.
A kwiatek jest brzoskwini, a nie wiśni. Tam obok rosły same wiśnie stąd pomyłka.
Zdjęcie wiem, że jest takie sobie, ale chcę Wam pokazać co urosło w moim mieście
Hałda jest ponoć najwyższa w europie
Gdzie takie góry rosną w takim tempie?
mente et malleo
W Rydułtowach na śląsku, niedaleko Rybnika. Hałda cały czas rośnie, teraz znacznie wolniej, bo z powodu wstrząsów wstrzymano prawie całe wydobycie na kopalni.
no to się na Śląsku kroją kolejne Dolomity![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
u nas nie ma lekko :]
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
no nie ma...jeszcze nie było ani razu żebym się nie zgubił u Was autem, całe szczęście że autobana dociągnęli do Krakowa bo ile razy pojechałem tyle razy błądziłem.
Jak można tak oznakować(czy raczej nie oznakować ) drogi że 10 razy wyjeżdżam z jednego miasta i 10 razy wjeżdżam z powrotem, mimo że byłem już w innym![]()
![]()
![]()
Ładne dziewczyny za to tam macie - jedną skubnąłem Wam sprzed nosa i nawet została moją żoną![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
no to Tylko pogratulować :] a drogi jak to drogi w naszej całej Pięknej Polsce ...
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8