31 ok moment.Wiem ,że powtarzam![]()
31 ok moment.Wiem ,że powtarzam![]()
i tak
1. waruga dzięki, przypomniałeś mi o tym co najważniejsze - DOBRE ZDJĘCIE MUSI MIEĆ CIEKAWY TEMAT, taki niby banał, a chyba nigdy nie przestanę o nim zapominać. a jak to ułatwia selekcję i kasowanie zdjęć
2. rol6
fajnie, że się dopatrzyłeś momentu. przy okazji, zuważyłem ostatnio że robiąc zdjęcia obcym na ulicy, dorośli w 90% odwracają głowę, a dzieciaki w 99% patrzą na pstrykacza i na aparat.
3. mala mi, gapiłem się w to zdjęcie wcześniej sporo i nie uznałem, że te nogi z brzucha przeszkadzają albo rozpraszają, więc mógłbym Ci odpowiedzieć, że się czepiasz, ale niestety chyba masz trochę racji, bez tych nóg zdjęcie na pewno byłoby lepsze. Zatem dzięki również
jeśli ktoś jeszcze ma "coś do tych zdjęć" to mile widziane
pozdrawiam w zimowy majowy dzionek
32 robal niezidentyfikowany przemierzający drewniany most na rzece Skrwie
33 kot na dachu (właścicielka tego dechu przepędziła mnie i kumpla jak zobaczyła że fotografujemy, ach ta mazowiecka gościnność, straszna kraina!)
34 porzucone narzędzie rolnicze
Ostatnio edytowane przez marcopolo ; 20.05.11 o 06:46
Z ostatnich najbardziej podoba mi się robaczek![]()
fotka 32 to biegacz złoty podjęty ochroną. Skrwa jest piękna w Sierakówku przed Gostyninem jadąc w stronę Płocka.
to było w okolicach Wyszyny czyli Skrwa Prawa, tam po lewej mańce macie ładniejsze lasy i pewnie rzeka też ładniejsza dzięki za przypomnienie, już wiem gdzie nast. razem się wybraćSkrwa jest piękna w Sierakówku przed Gostyninem jadąc w stronę Płocka.![]()
Biegacza udało się Tobie fajnie ustrzelić, tylko pewnie poruszał się zbyt szybko i nie dał Tobie możliwości lepszego skadrowania. Ogólne wrazenie dobre, tylko jak dla mnie trochę za mało dołu - przestrzeni przed owadem.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
(32) stworzonko ladnie zaprezentowane.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
po 3 dniach oglądnąłem zdjęcia które zaraz po przyjściu z pleneru wydały mi się beznadziejne i teraz były jakby znacznie mniej beznadziejnedlatego dorzucam jeszcze 3 sztuki.
35. kocurek na słoneczku
36. opuszczona rozpadająca się stodoła na terenie parku brudzeńskiego, zawsze mnie kręciły walące się stodoły)
37. wnętrze tejże stodoły i bajzel zastany, lewy górny róg czarny wiem ale na to chyba niewiele mogłem poradzić, albo nie wiem jeszcze jak
Ta stodola ( albo cos w tym stylu..) to fajny motyw do zdjec, ale moze warto poszukac...wyczekac na odpowiednie swiatlo.
Jakies przebijajace sie promyki![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic