Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Seksowne zdjęcia Rudowłosej w Hotelu

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    Szóstka - mbsz.
    Pozdrawiam.

Awatar Shevers
    Mieszka w
    Reda
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Zdjęcie nr 4 usunąłem, już wcześniej mi się nie podobało. Twarz modelki nie wyszła za dobrze hmmm...
    Zapraszam na: www.adrianchudek.com

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Ogolnie fajne kolorystyka.
    Jedynie zdjecie nr 6 przykulo moja uwage. Zdecydowanie najlepsze IMHO.
    Choc nie wiem czy ta stopa na wyciagnietej nodze ne powinna jakos inaczej byc ulozona. Poza tym troche za mocne swiatlo i sie zrobily plamy sloneczne.
    Ale i tak nawet z tym to z tej sesji zdjecie numero uno jak dla mnie. Bardzo mi sie podoba!

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Awatar Shevers
    Mieszka w
    Reda
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    Ogolnie fajne kolorystyka.
    Jedynie zdjecie nr 6 przykulo moja uwage. Zdecydowanie najlepsze IMHO.
    Choc nie wiem czy ta stopa na wyciagnietej nodze ne powinna jakos inaczej byc ulozona. Poza tym troche za mocne swiatlo i sie zrobily plamy sloneczne.
    Ale i tak nawet z tym to z tej sesji zdjecie numero uno jak dla mnie. Bardzo mi sie podoba!

T.
    Plamy słoneczne to środek artystyczny. Chciałem zaznaczyć, że modelka znajduje się w bardzo słonecznym miejscu... dorobione są w PS.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Przejrzałem parę razy te zdjęcia - faktycznie za dużo wnętrz i za mało modelki.
    Nie wiem kto wybierał strój - ona czy fotograf, ale może warto do takich wnętrz wybrać coś bardziej eleganckiego? Spodnie to pasują tu jak pieść do nosa - przynajmniej takie jest moje odczucie.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Shevers Zobacz posta
    Plamy słoneczne to środek artystyczny. Chciałem zaznaczyć, że modelka znajduje się w bardzo słonecznym miejscu... dorobione są w PS.
    Hmm.. dyskusyjne. Choc rozumiem zamysl
    A jest szansa zebys pokazal tak ladnie obrobione zdjecie nr 6 ale bez tych mocnych plam swiatla na ramieniu?

T.

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Awatar Shevers
    Mieszka w
    Reda
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    Hmm.. dyskusyjne. Choc rozumiem zamysl
    A jest szansa zebys pokazal tak ladnie obrobione zdjecie nr 6 ale bez tych mocnych plam swiatla na ramieniu?

T.
    Na ramieniu? Ja dodałem tylko tą poświatę w prawej strony. W załączniku bez tej poświaty.
    Ale chyba Tobie nie o to chodziło, eh. Ach, te plamy białe na skórze... Nic nie poradzę, światło było czyste słoneczne padające przez szybę do wnętrza. Ale moim zdaniem akurat w tym zdjęciu tak bardzo to nie przeszkadza.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P1281398.jpg
Wyświetleń:	132
Rozmiar:	171,1 KB
ID:	42735  

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Shevers Zobacz posta
    Ale chyba Tobie nie o to chodziło, eh. Ach, te plamy białe na skórze... Nic nie poradzę, światło było czyste słoneczne padające przez szybę do wnętrza. Ale moim zdaniem akurat w tym zdjęciu tak bardzo to nie przeszkadza.
    Tak o biale plamy na skorze Dokladnie. Fota ma potencjal. Ma klimat.
    Tylko troszke za ostre swiatlo jednak na tych ramionach i na czesci twarzy dziewczyny - tak wiem, nie miales na nie wplywu.

Inna sprawa, ze moze lepiej to wyglada w wiekszym formacie i widac w tych swiatlach jakies szczegoly, a nie jedna jasna plame?

No mozna niby bylo krotszy czas i ewentualnie doswietlac lampa tam gdzie sie robi ciemniej.. ale to juz nieco bardziej skomplikowane

T.