Szóstka - mbsz.
Pozdrawiam.
Szóstka - mbsz.
Pozdrawiam.
Zdjęcie nr 4 usunąłem, już wcześniej mi się nie podobało. Twarz modelki nie wyszła za dobrze hmmm...
Zapraszam na: www.adrianchudek.com
Ogolnie fajne kolorystyka.
Jedynie zdjecie nr 6 przykulo moja uwage. Zdecydowanie najlepsze IMHO.
Choc nie wiem czy ta stopa na wyciagnietej nodze ne powinna jakos inaczej byc ulozona. Poza tym troche za mocne swiatlo i sie zrobily plamy sloneczne.
Ale i tak nawet z tym to z tej sesji zdjecie numero uno jak dla mnie. Bardzo mi sie podoba!
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Przejrzałem parę razy te zdjęcia - faktycznie za dużo wnętrz i za mało modelki.
Nie wiem kto wybierał strój - ona czy fotograf, ale może warto do takich wnętrz wybrać coś bardziej eleganckiego? Spodnie to pasują tu jak pieść do nosa - przynajmniej takie jest moje odczucie.
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Na ramieniu? Ja dodałem tylko tą poświatę w prawej strony. W załączniku bez tej poświaty.
Ale chyba Tobie nie o to chodziło, eh. Ach, te plamy białe na skórze... Nic nie poradzę, światło było czyste słoneczne padające przez szybę do wnętrza. Ale moim zdaniem akurat w tym zdjęciu tak bardzo to nie przeszkadza.
Tak o biale plamy na skorzeDokladnie. Fota ma potencjal. Ma klimat.
Tylko troszke za ostre swiatlo jednak na tych ramionach i na czesci twarzy dziewczyny - tak wiem, nie miales na nie wplywu.
Inna sprawa, ze moze lepiej to wyglada w wiekszym formacie i widac w tych swiatlach jakies szczegoly, a nie jedna jasna plame?
No mozna niby bylo krotszy czas i ewentualnie doswietlac lampa tam gdzie sie robi ciemniej.. ale to juz nieco bardziej skomplikowane
T.