DITL 05.02.2011 Mamy zimę; może pokażą się zupełnie nie zimowe prace DITL !! Idea "Day In The Life" jest taka by pokazać jeden dzień oczami uczestników. Ten dzień jest wymieniony w ogłoszeniu. Różnorodność miejsc w których mieszkają uczestnicy, często różnorodność kultur, w których żyją powoduje, że w galerii pojawia się synteza dnia subiektywnym okiem jego obserwatorów. Zobacz galerie Myślę, że bez kłopotu każdy znajdzie sobie coś szczególnego do sfotografowania w tym dniu. Dodam tylko, że jest to szczególny konkurs, nie ma konkretnego tematu, a jedynie określony czas na wykonanie zdjęcia i chyba na tym polega jego wyjątkowość. --- Zobacz galerie dotychczasowych akcji DITL --- Regulamin publikacji w galerii DITL: Publikujemy zdjęcia wykonane tylko w podanym terminie.Można pokusić się zrobienie zdjęcia o zaproponowanych godzinach.Na zdjęcia czekamy przez 2 dni po terminie. Później dodawanie zdjęć będzie zablokowane, przypominać będą o tym stosowne komunikaty.Do zdjęć należy dodać opis. Przy umieszczaniu pliku w galerii DITL należy podać: w polu "Wprowadź domyślny tytuł dla swojego zdjęcia", wprowadzamy opis wg. schematu: "godzina-miejsce-autor",w polu 'Wprowadź opis dla fotografii' krótki opis sytuacji.zdjęcie musi zawierać dane exifKażdy z uczestników ma możliwość dodania tylko jednego zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.02.11 o 11:03 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Już sobie ustawiłem przypomnienie w telefonie, może tego Ditl-a nie przegapię.
http://www.powiekszenia.blogspot.com/
Od Rana zaczęliśmy DITL'a !!!
Brawa Mysik za otwarcie! No i torcik fikuśny, zjadło by się a raczej posmakowało!
Foto z komórki, ale to ona ostatnio mi towarzyszy.
15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.
Zamieszczone przez Mysikrolik Foto z komórki ... No to w Twojej komórce rozpijamy moje flaszki, pod Twój torcik.
Ej! Leniuchy! Sześć fotek, no bez przesady ...
Jest i moja
No i tak dalej proszę, bo jak nie to się z rozpaczy zamknę w komórce Mysikrólika
...mam wrzucić jeszcze jedno?
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Zobacz tagi
Zasady na forum