Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Tenpa

| OlyJedi Awatar brooneq
    Mieszka w
    Gdansk, Poland, Poland
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Tenpa

Witam Szanownych.
    Mam pytanie.
    Uzywal ktos muszli w/w firmy? Firma rownie zacna co ownuser, ale co poradzic. Duzo uzywam manuali, wzrok juz nie tak sokoli jak kiedys, przydaloby sie powiekszyc to-to w wizjerze. Ma ktos doswiadczenie by opisac wady i zalety rozwiazania? Moze ktos z 3miasta mialby chcec pokazac...?
    Pozdrawiam,
    Bruno

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar cissic
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    230
    Moja galeria
    witam. uzywam dokladnie tego czegos
    http://allegro.pl/konwerter-1-35x-na...436613021.html

wszystko jest ok do czasu jak zgubisz ta nieszczesna gumke oczywiscie zapewne w zestawie masz druga, ale niestety juz troszke inna. ogolnie polecam takie wynalazki. spokojnie mozna ostrzyc w e-510 na manualach. jedyny mankament to delikatna winietka na wartosciach ekspozycji spowodowana calkiem sporym powiekszeniem pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Nosisz okulary? Bo ja ślepawy jestem i sie nad ta muszlą Seculine zastanawiałem. Ale podobno kiepsko współpracuje w okularami Sprawdzić nie mam jak bo żaden znajomy nie używa, a utopić te dwie stówy na darmo szkoda.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    230
    Moja galeria
    nie nosze okularow,wiec ciezko mi sie wypowiedziec w tym temacie. naszczescie sa dwie muszle w komplecie. moze ta plaska jest dobrym rozwiazaniem? dla mnie ten konwerter to bylo wybawienie (nie ukrywam, ze tez balem sie o swoje 200zl) - wczesniej mialem ochote wywalic swoje manuale a teraz jest ok jesli jednak mam byc szczery to i tak wiekszosc zdjec (tych bez AF) robie na LV
    Ostatnio edytowane przez cissic ; 31.01.11 o 14:39

| OlyJedi Awatar brooneq
    Mieszka w
    Gdansk, Poland, Poland
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Live view dla mnie niestety nie istnieje - nie umiem... Dzięki za info o tych muszlach. Rozumiem, że w wizjerze po założeniu tego cuda dalej jest ostro? Trochę mnie martwi fakt, że jest to układ optyczny chińskiej produkcji... Słowo UKŁAD jest w tym moim strachu kluczowe...
    No cóż, zaryzykuję
    Dzięki Panowie!

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    230
    Moja galeria
    normalnie chetnie bym dal zobaczyc golym okiem i uzbrojonym w okular, ale niestety ja z Wawy. w kazdym razie koniecznie "naucz sie" LV to jest potega i mega wygoda, ktora zmienia wszystko jesli bywasz czasem w naszej pieknej stolicy lub trafi Ci sie weekendowa okazja to zapraszam w niedziele na gielde do stodoly. mozna wszystko przetestowac, tylko trzeba do panow z systembanku przedzwonic, zeby konwerter dostarczyli na stoisko - najlepiej jakis rozpakowany jesli nie maja takiego to daj znac wezme swoj i podjade metrem pod gielde. w dziesiec minut jestem na miejscu, wiec zaden klopot. peace

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów