Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.05.15 o 17:43
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor
Wycieczki robisz ?
Ja tez potrafie. Tylko zadaj sobie pytanie : po co ?
Ps.
Brzydko sie zachowujesz.
Pomijam juz fakt, jakby ktos kto zaczyna, mogł z Twojej rady skorzystać.
Osobiście juz, to bym chciał zapytac,
której czesci mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś.
Mam dzieci. Potrafie wytłumaczyć tak, żebyś zrozumiał.
Pytaj smialo.
Pzdr
Jakie wycieczki?? Chłopie ochłoń, napisałem: jeden tak drugi inaczej.
I na serio uważasz, że źle by się to skończyło? Piszę co uważam za słuszne, nie będę
się przepychał, ustępuję pola.
Jak czytam, to Ty źle zinterpretowałeś moją przenośnię, mnie to
nie interesuje czy masz dzieci czy nie, czy jesteś duży czy mały - nie moja sprawa.
P.S.
Możesz się śmiertelnie obrazić, ale tekst: widzisz cycki - masz erekcję pasuje bardziej
do nastolatka z epoki wczesnego Starowicza, niźli dojrzałego ojca dzieciom. O i to była
ocena postawy a nie wycieczka.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A no to sorki bardzo.
Gdyby ktokolwiek chciał skorzystać z tego wątku jako źródła porady w temacie rozczarowałby się bardzo![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Pewnie masz racje.
Bardziej bowiem liczy sie tu psychologia szeroko rozumiana, niz udzielanie porad tego typu.
Jednak - miałem styczność bezpośrednia z wieloma osobami zaczynającymi przygodę z foceniem.
Dwie z nich sa na ta chwile samodzielnymi fotografami. Cześć ich do dochodu pochodzi z fotografii.
Dokładnie te rady które dałem, dałem tez im kiedys. To działa.
Im bardziej "subtelne" foty, tym mocniejszy nacisk na w/w.
Tak wiec, skoro od lat działa to u mnie, działa u osob juz samodzielnych ( kiedys moi asystenci)
To zadziała i u Was.
Jednak focenie takie ma w sobie wiecej psychologi niz sie wydaje. I o to sie sprawa rozbija.
Bo cieżko o tym pisac, chyba ze da rade podpatrzeć.
I najwazniejsze - nie kazdy jest stwozony do wszystkiego.