w Vobisie za 16 zeta doślą kurierem do domku
w Vobisie za 16 zeta doślą kurierem do domku
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
No właśnie, i jakby nie daj Boże aparat w paczce został uszkodzony, to będziesz się z nim "bujać". A w sklepie odbierasz, mówisz, że jak będzie wszystko OK przyjdziesz podbić gwarancje i z głowy. No i przy odbiorze w sklepie nie płacisz przesyłki. Zostaje kwestia jak daleko mieszkasz od sklepu. Ja mam ze 350 m, tak więc przespacerowałem się po aparacik.Zamieszczone przez kowal73
Nic oryginalnego chyba nie powiem. Ja bym na Twoim miejscu wziął E 330. Kity w olku najlepsze a za cenę 2000 zł możesz mieć e 330 z przyzwoitym obiektywem. Dołożysz z 700 zł i będziesz miał zoomik. Za Nikosia D70s +18-70 musisz dać z 600 zł więcej. Zooma w jakości olkowego 40-150 i w jego cenie nikoś nie ma. Wg mnie wybór jest tylko jeden - e330. Może jednak jestem mało obiektywny? Jasne, że jestem mało obiektywny
.

Radziłbym to samo czyli E-330
Tylko, że zapasy E-330 się kończą...
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
powiem tak... za tydzien bede po slubie wiec kasa bedzie... nie chce szalec na poczatku i dlatego na zakup aparatu przewidzialem kolo 2000 pln... i chyba wybor padnie na e 330 choc wyladem bardziej pasuje mi e500...
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
A macałeś E330 i E500?Zamieszczone przez seta_lp
Ja też byłem zagorzałym przeciwnikiem kształtu E330. Jak sprawdziłem oba aparaty "organoleptycznie", nie wyobrażam sobie innej lustrzanki. Dla mnie jest piękna. Oczywiście to rzecz gustu, ale fajnie jest mieć coś innego do tego czym foci 95% ludzi (tak myślę). I ta ergonomia... Za te pieniądze nie znajdziesz nic lepszego.
oho i juz wiem co wybiore... a wybur padl na e330 pod jednym wzgledem.... wyswietlacz!!... zawsze mialem problemy z ustawieniem sie przy zdjeciach macro na niskim pulapie... a tu da sie odchylac wyswietlacz YES....
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100

no to szybko do sklepu!!Zamieszczone przez seta_lp
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"