Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Oly E-500 vs Nikoś D70(s)

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    C+ dobrze gada. innowacyjności nie można konolcie&sonolcie odmówić, ale jeśli chodzi o jakość wykonania i awaryjność to (moim zdaniem) nie można kupić nic gorszego. chociaż, jeszcze jedna marka przychodzi mi na myśl... lentex, Panie, lentex.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    A ja tak pomalu i po cichu zaczynam marzyc o E-510. Wielkich wymagan nie mam, mi wystarczy. Do E-x i tak nie podskocze, bo mnie pewnie cena do ziemi przyprze
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Więc jak masz gdzieś sklep, w którym jest E-330 to biegnij i bierz. Bije E-500 i D70s. W Warszawie już go prawie nie ma...
    "A na resztę zamknij oczy moja miła
    pod powieką znacznie lepsze są obrazy
    i w tym nasza siła
    i w tym nasza siła
    że umiemy jeszcze czasem marzyć"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    A ja tak pomalu i po cichu zaczynam marzyc o E-510.
    Żeby tylko miał przyzwoity wizjer. Wtedy przestaną mi chodzić po łbie dyrdymały, o kupieniu "kadyszki".
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    A ja tak pomalu i po cichu zaczynam marzyc o E-510.
    Żeby tylko miał przyzwoity wizjer. Wtedy przestaną mi chodzić po łbie dyrdymały, o kupieniu "kadyszki".
    Przecież i tak będzie to dziurka od klucza więc kupuj K10 zanim bedzie Hoya na body

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dla wizjera to bym kupił d40 - poważnie.... no, ale nie dla samego wizjera człowiek żyje, chociaż głównie... Z tym e-330 to jest całkiem fajny pomysł. Odchylane LCD dopiero e-następca będzie miał. A ten odchylany wizjer działa - jak jest jasno i nie trzeba machać aparatem na lewo i prawo.

C+ - lepszy napis Hoya na korpusie niż znikający znaczek 4/3 z innego korpusu... tak mnie jakoś OLIzoficznie naszło.
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    163
    Moja galeria
    Przed chwila to pisałem...

d40 jest do kitu ze swoim ograniczeniem szklarnianym...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Puławy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    dzieki bardzo za rady... daliscie mi sporo do myslenia... nie powiem ze od razu bylem nastawiony na olka e500 ale moze i e330 nie jest glupim wyborem troche kasy wiecej a lepsze wyniki...

edit: aha chce kupic w tym sklepie bo jest w lublinie gdzie teraz mieszkam... FOTOHURT
    C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    w obecnej chwili za 330 fotojoker.pl bije ofertę fotohurtu cenowo http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10037
    sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
    sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce

www.k2-stal.pl

| OlyJedi Awatar Maro66
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    52
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez seta_lp
    dzieki bardzo za rady... daliscie mi sporo do myslenia... nie powiem ze od razu bylem nastawiony na olka e500 ale moze i e330 nie jest glupim wyborem troche kasy wiecej a lepsze wyniki...

edit: aha chce kupic w tym sklepie bo jest w lublinie gdzie teraz mieszkam... FOTOHURT
    Nie kupuj w FotoHurcie, strasznie zdzierają. Ja mam w końcu ich centralę. W Lublinie chyba jest Fotojoker albo Vobis? Zamów przez internet z opcją zapłaty przy odbiorze w sklepie i z głowy. (miałem na myśli E330).

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów