C+ dobrze gada. innowacyjności nie można konolcie&sonolcie odmówić, ale jeśli chodzi o jakość wykonania i awaryjność to (moim zdaniem) nie można kupić nic gorszego. chociaż, jeszcze jedna marka przychodzi mi na myśl... lentex, Panie, lentex.
C+ dobrze gada. innowacyjności nie można konolcie&sonolcie odmówić, ale jeśli chodzi o jakość wykonania i awaryjność to (moim zdaniem) nie można kupić nic gorszego. chociaż, jeszcze jedna marka przychodzi mi na myśl... lentex, Panie, lentex.
A ja tak pomalu i po cichu zaczynam marzyc o E-510. Wielkich wymagan nie mam, mi wystarczy. Do E-x i tak nie podskocze, bo mnie pewnie cena do ziemi przyprze![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Więc jak masz gdzieś sklep, w którym jest E-330 to biegnij i bierz. Bije E-500 i D70s. W Warszawie już go prawie nie ma...
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Żeby tylko miał przyzwoity wizjer. Wtedy przestaną mi chodzić po łbie dyrdymały, o kupieniu "kadyszki".Zamieszczone przez Eddie
Przecież i tak będzie to dziurka od klucza więc kupuj K10 zanim bedzie Hoya na bodyZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Dla wizjera to bym kupił d40 - poważnie.... no, ale nie dla samego wizjera człowiek żyje, chociaż głównie...Z tym e-330 to jest całkiem fajny pomysł. Odchylane LCD dopiero e-następca będzie miał. A ten odchylany wizjer działa - jak jest jasno i nie trzeba machać aparatem na lewo i prawo.
C+ - lepszy napis Hoya na korpusie niż znikający znaczek 4/3 z innego korpusu... tak mnie jakoś OLIzoficznie naszło.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Przed chwila to pisałem...
d40 jest do kitu ze swoim ograniczeniem szklarnianym...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
dzieki bardzo za rady... daliscie mi sporo do myslenia... nie powiem ze od razu bylem nastawiony na olka e500 ale moze i e330 nie jest glupim wyborem troche kasy wiecej a lepsze wyniki...
edit: aha chce kupic w tym sklepie bo jest w lublinie gdzie teraz mieszkam... FOTOHURT
C4000z + Tulejka + Filtr Polaryzacyjny + Sky + Soczewka 10d + 2x128MB + 16MB + GP2100
w obecnej chwili za 330 fotojoker.pl bije ofertę fotohurtu cenowo http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10037
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Nie kupuj w FotoHurcie, strasznie zdzierają. Ja mam w końcu ich centralę. W Lublinie chyba jest Fotojoker albo Vobis? Zamów przez internet z opcją zapłaty przy odbiorze w sklepie i z głowy. (miałem na myśli E330).Zamieszczone przez seta_lp