co myslicie o tym...
co myslicie o tym...
fajny ksztalt swiecy i kontrast biel - czern ale calosc zdecydowanie za malo ostra
płomień świecy jest zimny jak palnik brak w nim charakterystycznej dla świecy czerwieni która ociepla zdjęcie, góra ciut za mocno skadrowana dodatkowo powoduje jakby stłamszenie płomienia. Pozdrawiam.![]()
Lepiej by było gdyby płomień był w jednym z mocnych punktów i miał nad sobą więcej przestrzeni. Całość powinna być znacznie ostrzejsza i chyba GO nie była trafiona.
Ja bym to raczej tak skadrował.
Nie bardzo kojarzę z pamięcią o JP2.
Pzdr, TJ
magdaasia,
z calym szacunkiem dla Twoich uczuc i pamieci dla Jana Pawla II, jednak mam pewne "ale" co do zmuszania nas tego typu "niczym"do skojarzen, ktorych nie mozna znalezc w pierwszym, ani tez dziesiatym podejsciu. Mam w domu chyba z 50 roznorodnych swiec, rowniez przeze mnie wykonane. Zapalam na rozne okazje lub bez okazji, po prostu dla nastroju lub kiedy eksperymentuje z aparatem fotograficznym. Patrzac na plomien, a lubie to robic, nie kojarzy mi sie on zawsze z pamiecia o kims bliskim, o kims waznym, jakim niewatpliwie dla wielu jest JP II.
Dorabianie idei, szczegolnie w tym miejscu jest bardzo niesmaczne. Pachnie tandeta, kiczem, a na taka pamiec Jan Pawel II na pewno nie zasluzyl. Nos go w sercu, bardziej w to uwierze, jak w upublicznianie swoich uczuc tego typu fotkami.
pozdrawiam,
excel
dzieki za odpowiedzizawsze czegos nowego sie od Was dowiem
nie mialam zamiaru urazic nikogo uczuc tytulem tego zdjecia. W ten dzien rocznicy mialam włąśnie taki nastrój... Wpadł mi taki pomysl do główki. Nie uwazam aby byla taki calkiem do bani ale kazdy ma prawo do własnego zdania.
pozdrawiam,
Dzieki Toster za ten kadr, spróbuj i tak przy innych zdjeciach tego typu...Zamieszczone przez Toster
Te pierwsze zdjęcia mi się z cyckiem kojarzą
Jak by były dwie obok siebie byłby lepszy efekt![]()
![]()