O problemie E1 i odklejającej się gumie kazy wie, każdy pewnie miał z tym problem.
Ja również. Myślałem sobie jednak, przy okazji serwisowania mojego aparatu w serwisie mi to dokleją i bedzie jak nówka sztuka.
Tak myślałem, ale minęło kilka miesięcy od momentu jak otzrymałem sprzęt z powrotem i o zgrozo - znów w okolicy czujnika IR guma odchodzi.
Czy to jakaś specjalna strategia firmy ? Nie da się tego tak przykleić żeby się trzymało ??
Jeśli czyta to ktoś z OLYMPUS POLSKA w tej chwili to mam ogromną prośbę - przekazać informację do Czech żeby zmieniili klej, albo sposób klejenia bo jeśli po przyklejeniu tej gumki przez autoryzowany serwis znów wracamy do starego to znaczy ze coś jest nie tak.
Zakładam, ze minie miesiąc użytkowania i guma będzie już znów osobno.
A w najgorszym przypadku odklei się w trakcie jakiegoś długiego wyjazdu w dziczy i deszczu
O ile wcześniej nie bedę zmuszony założyć wątku E1 - nawalił podczas deszczu,
bo jak widać potrafi przeciec zanim się odklei Gdzie tu pancerność aparatu ??
Szczycimy się magnezowym korpusem i uszczelnieniami a duperelka w postaci przyklejenia gumki psuje całość
Osobioście uważam, ze wstyd i że jednak nie powinno do takiej sytuacji dojść zwłaszcza po serwisowaniu sprzętu....
pozdrawiam
Dobas

Odpowiedz z cytatem