|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciekawe spojrzenia, z przyjemnością oglądam
pozdrawiam
Dziekuje za wdepniecie do mniezapraszam rowniez F2F do 3miasta, mile bedzie mi Was goscic!
tymczasem kolejna historia...
mam nadzieje, ze sie nie obrazi Vampirek, baaardzo stare
14. Zaczelo sie niewinnie...
15. by...
16. zwariowac...
17. doszczetnie...
18. to bi or not to bi ... oto jest pytanie...
19. i na bonusie zakochany wampajer-rzyca...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ale była impreza. Perwera hmmmm, fajnie
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Seria dobra w chronologicznym ciągu z dobry pomysłem na opis![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
fajnie tu, różnorodnie, mam nadzieję że spokojnie będzie... będę zaglądał![]()
Zostawmy tego Penisa na chwile....z cyklu baardzo stare...
tym razem uzyjemy troche mocy...
24. to ja, Kaszpirowski...
25. Nie masz szans czarny alibabo, odsiecz nadciaga!
26. skopiemy valdkowi pomidory....
27. nadciagneli tez najemnicy...
28. Leja juz nie ta, ech....
29. choc kazda dziewczynaj jest dobra na NK.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Pierwsze cztery podobają mi się najbardziej a szczególnie 26![]()
Kaszpirowski jest fajny, ale ta wampirzyca...!Szczególnie z dżemem na 17.