Ze, bo, poniewaz, to chyba ostatnia taka matryca, z takimi mozliwosciami juz od kopa. Zal nie miec, x20, to juz nie to.
Ja wiem, ze z wszystkiego mozna wydziubac, nawet z takiego bajera ale niestety nie lubie grzebac, a to co z puszki daje mi takie stare fuji czy sigma jest ciezkie do podrobienia.
Co do fotek Kasinych, trafilismy fatalnie, patelnia, stylizacja extremalna, no i wyszlo jak wyszlo, moja wina.
Jestem swiadom wszystkich (chyba wszystkich) bledow jakie popelniam na swoich zdjeciach ale jak wspominalem, glownie wrzucam zdjecia, ktore lubie/sie podobaja a jesli ktos tu chce znalezc jakies konkursowe fotki, to moze sie troche zawiescchoc akurat pierwsze Kasine wisialo za granica jako zdjecie miesiaca
pozdroofka!
Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 25.04.14 o 09:42
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
To czym teraz focisz? Bo na pierwszych zdjęciach wątku jeszcze zostawiałeś exif. Tak z ciekawości pytam, bo miałem w użytkowaniu x10 przez 2 tygodnie. Byłem już prawie na niego zdecydowany, już prawie go miałem. Ale coś mnie podkusiło i jakimś dziwnym trafem trafiłem na to forum. Dzięki temu jak pomacałem xz-2 wiedziałem, że to jest to czego mi trzeba. Jeśli mowa o fuji, to praktycznie wszystkie iksy dają bardzo ładny obrazek. Tylko drogie toto jest
![]()
Aktualnie mam wiele, roznych. Pozbylem sie 5dmk2, fajny ale szkoda zdrowia. Mam jeszcze cos w nikonie, starocie.
Pstrykam XZ-2 i pomimo, ze lubie ten aparat, to uwazam, ze X10 wole. Inna filozofia i inne obrazki, byc moze ciut mniej rozdzielczosci (pomijalna sprawa w kompakcie).
Cena bardzo zblizona. Po macaniu Fuji, zdecydowanie fajniejszy, wrecz genialny.
XZ-2 bede mial nadal, bo zarabia ale nie wyobrazam sobie jednak by nie miec X10 (nie x20) Ta palma byc moze dlatego, iz od wiekow byl S3 i S5 pro, duzo przypomina, Sigma rowniez, to zupelna inna definicja obrazkow, niektorzy nie widza, wiec nie maja problemu.
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Dobrze pokazane emocje uczestników zawodów. Jak patrzę to przypomina mi się:http://www.sadistic.pl/rewolucje-az-...ja-vt55825.htm
gdybym robił "ślubniaka" to takiego zdjęcia jak #125 nie ośmieliłbym się publicznie pokazać. Przez szacunek dla klienta. Przecież ta pani z drugiego planu wygląda jak zoombie