Ajan kawal historii z szuflady pradziadka...
Ajan kawal historii z szuflady pradziadka...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Świetny kronikarz z Ciebie.
Czy te rodzinne fotografie leżały w szufladach czy też pieczołowicie je gromadzisz i poszukujesz?
Polecam Ci świetną książkę wydaną przez wydawnictwo helion http://helion.pl/ksiazki/photoshop-r...mer,photre.htm niestety chwilowo niedostępna, ale przy tylu starych fotkach rady w niej zawarte mogą być bezcenne.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
[QUOTE=ahutta;759425]Z mojej szufladyKawałek mojej rodziny.
No piękne te twoje dziewczyny!!! lubię takie fota...
podpisano:siostrze Edmund 28 styczeń 1919 rok.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Jest to kolekcja mojego dziadka i pradziadka a teraz mój zbiór po kądzieli i po mieczu...
Dzięki za książkę, będę szukał...
podpisano: Smoleńsk 3.03.1918r. "Również żebrakiem, są moje chęci, on żąda wsparcia a ja Pamięci. Władzia B.............
---------- Post dodany o 22:43 ---------- Poprzedni post był o 22:34 ----------
ale w tamtym czasie (na foto)były dziewczynami...ja nie mówię per Ty;
rok ok. 1916
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
na ludowo...
ze starej szuflady...
ze starej szuflady...
z kolekcji dziadka...
Fajne foty tu wrzucasz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||