z kolekcji dziadka lata 30-ste, z tarcza szkolną ...
Wrzucajcie dziewczyny swoich dziadków.
101
z kolekcji dziadka lata 30-ste, z tarcza szkolną ...
Wrzucajcie dziewczyny swoich dziadków.
101
Ostatnio edytowane przez ajan ; 29.10.12 o 21:30
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Nie jest to najlepszy pomysł uwierz mi... Możesz wsadzić ile się zmieści, pózniej pozaznaczac dokładnie każde a na pewno masz funkcję all , skanuj wszystko.
Skaner skanując po kolei właściwie zaznaczone zdjęcia (tyczy to również negatywów) robi to lepiej. Może to tyczy skanerów Epson. W pracy i w domu mam tę markę i moja teoria (a może nie moja) się sprawdza..
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
z dna szuflady...
66
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
następna szuflada dziadka...
z kolekcji dziadka...
68
Ajanku te Twoje zdjęcia są genialne , mają dusze i pokazują ciekawą historię . Wrzucaj częściej , proszę
Dziadek uwielbial kobietySwietne foty.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kolekcja dziewczyn dziadka imponująca. Kosiarz jak nic.![]()
Piękne te zdjęcia, pełne nostalgii. Doskonały pomysł Ajan i perfekcyjnie, solidnie zrealizowany. Szacunek!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3