Ależ to frajda dla oka !
Ależ to frajda dla oka !
"cienie dziadka"
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Bardzo dobre![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"cienie dziadka"
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Polska mojego pradziadka.Można sprawdzić kto teraz mieszka w tamtym Królestwie Polskim 1904 rok.
Ostatnio edytowane przez ajan ; 21.01.14 o 23:30
Moi dziadkowie do Prus mieli z dwa kilometry.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ajan, coraz bardziej mnie prowokujesz do wyciągnięcia pudeł ze zdjęciami i pamiątkami rodzinnymi z piwnicy.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
Ja w Gubernii siedleckiej Gmina Królowa Niwa w Krzesku. Polska wtedy była podzielona na 10 Guberni: warszawska, kaliska, kielecka, lubelska, łomżyńska, płocka, piotrkowska, radomska, siedlecka, suwalska,
Gubernia siedlecka.
Ostatnio edytowane przez ajan ; 22.01.14 o 11:04