|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Podziwiam Twoje piekne foty z Beskidzia... Ostatnia jest ekstra,
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne dwie wrzutki, dla mnie bez faworyta tym razem
Ładny ten las. Taki ładny kolor ma ziemia . Może też kontrast tej ziemi z zielonymi drzewami robi na mnie takie wrażenie.
Ładne .
czy tego "wielkiego" wodospadu gdzieś nie pokazywał bodzip? chyba jesienią jak pamietam, może zimą.
wody niewiele, ale bardzo mi sie podoba, reszta też mi sie podoba, żeby nie było to tamto![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
uwielbiam takie foty jak 277
ładnie gra wszystko tu![]()
278 i 279 również mnie uspokajają - a to idealnie o tej porze z racji że czas spać![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ale urokliwy za to bardzo jest
Piękne, szczególnie 278.
Dzięki za opinie i wizyty.
No i znowu spotkałem łosia i tak jak poprzednio pojechałem na wschód do kampinosu i wschód był, ale i łoś na mnie czekał
Najpierw był wschodzik na podmokłych łąkach pełnych kwitnących kosaćców.
280.281.
282.
283.
![]()
A potem łoś, leżał sobie w trawie, ale się po jakimś czasie, raczej niepokojony moją osobą () podniósł.
284.285.
286.
Cdn...