Różnica między Sandiskiem Ultra II i Kingstonem Elite Pro jest zerowa. Cztery kleknięcia i mogiła.
Pozdrawiam
Różnica między Sandiskiem Ultra II i Kingstonem Elite Pro jest zerowa. Cztery kleknięcia i mogiła.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Jest 50-200 w dobrej cenie jak na tej klasy obiektyw i będzie 70-300, są jeszcze SigmyZamieszczone przez matzone
![]()
Na CF III - mówiłamZamieszczone przez moonwalker37
No mi zrobiło 7 rawow, probowalam wczoraj w nocy... Moze mam jakis inny aparatZamieszczone przez RadioErewan
Same rawy bez jpg, MF, AEL, firmware stary
. Sprobowalam teraz, zrobilo raz 6, raz 5...
Pewnie dlatego, ze bez jpg... Ale dziwne...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Rafał kupiłem SanDisca Extreme III i powiem szczerze, że też 4 zdjęcia w serii i bufor pełny. Nie zauważyłem różnicy pomiędzy zwykłym SanDisc'iem a Extreme III jeśli chodzi o szybkość zapisu. Zauważyłem za to lekką różnice jeśli chodzi o przenoszenie danych z aparatu do kompa, ale powtarzam Extreme III jest tylko troszkę szybszy. no ale ja mam E300.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Po zapchaniu bufora szybka karta szybciej zwolni pamięć. Ja na zwykłym SanDisku czekam baaaaaardzo długo na zwolnienie bufora. Szybka karta na pewno szybciej działa. Cudów nie ma.Zamieszczone przez rrrradek
No tu masz racje. jest prawie dwukrotna różnica. A Extreme III są juz naprawdę bardzo taniePo zapchaniu bufora szybka karta szybciej zwolni pamięć. Ja na zwykłym SanDisku czekam baaaaaardzo długo na zwolnienie bufora. Szybka karta na pewno szybciej działa. Cudów nie ma..