Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Oly e-330 vs Canon 350 D

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Różnica między Sandiskiem Ultra II i Kingstonem Elite Pro jest zerowa. Cztery kleknięcia i mogiła.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez matzone
    Jeden minus u Olympusa to brak długiego tele w dobrej cenie ale jesli nie fotografujesz przyrody to będziesz zadowolony tym co jest.
    Jest 50-200 w dobrej cenie jak na tej klasy obiektyw i będzie 70-300, są jeszcze Sigmy

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez moonwalker37
    Czyli karta nie ma znaczenia?
    Rozmawiałem z Dog_master i mówiła ze na CF II robi serie 7 RAWów. No chyba ze sie nie dogadałem z nią.
    Na CF III - mówiłam

Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Przed chwilą sprawdziłem - 4 RAW w serii. SHQ też zresztą cztery.
    No mi zrobiło 7 rawow, probowalam wczoraj w nocy... Moze mam jakis inny aparat Same rawy bez jpg, MF, AEL, firmware stary . Sprobowalam teraz, zrobilo raz 6, raz 5... Pewnie dlatego, ze bez jpg... Ale dziwne...
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Karta ma znaczenie. xD to kaszana, droga i wolna. Ja mam zwykłe CF i robię 4 rawy, potem czekam bo bufor zapełniony. Dużo szybsze (i teraz tanie) są SanDiski Extreme III. Kolejną kartę kupię właśnie taką.
    Rafał kupiłem SanDisca Extreme III i powiem szczerze, że też 4 zdjęcia w serii i bufor pełny. Nie zauważyłem różnicy pomiędzy zwykłym SanDisc'iem a Extreme III jeśli chodzi o szybkość zapisu. Zauważyłem za to lekką różnice jeśli chodzi o przenoszenie danych z aparatu do kompa, ale powtarzam Extreme III jest tylko troszkę szybszy. no ale ja mam E300.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Karta ma znaczenie. xD to kaszana, droga i wolna. Ja mam zwykłe CF i robię 4 rawy, potem czekam bo bufor zapełniony. Dużo szybsze (i teraz tanie) są SanDiski Extreme III. Kolejną kartę kupię właśnie taką.
    Rafał kupiłem SanDisca Extreme III i powiem szczerze, że też 4 zdjęcia w serii i bufor pełny. Nie zauważyłem różnicy pomiędzy zwykłym SanDisc'iem a Extreme III jeśli chodzi o szybkość zapisu. Zauważyłem za to lekką różnice jeśli chodzi o przenoszenie danych z aparatu do kompa, ale powtarzam Extreme III jest tylko troszkę szybszy. no ale ja mam E300.
    Po zapchaniu bufora szybka karta szybciej zwolni pamięć. Ja na zwykłym SanDisku czekam baaaaaardzo długo na zwolnienie bufora. Szybka karta na pewno szybciej działa. Cudów nie ma.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Po zapchaniu bufora szybka karta szybciej zwolni pamięć. Ja na zwykłym SanDisku czekam baaaaaardzo długo na zwolnienie bufora. Szybka karta na pewno szybciej działa. Cudów nie ma.
    No tu masz racje. jest prawie dwukrotna różnica. A Extreme III są juz naprawdę bardzo tanie .