Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@waruga - dzięki.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
352. - coś specjalnie dla Ciebie
![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Świetne. 40 lat temu też tak w wchodziłem, ale bez kasku na Darze Pomorza![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@okno - co za psucie pierwotnego stylu, przecież tam był, jest ostrołuk?
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
@DeWuTe - prawdopodobnie ostrołuk został odkryty po skuciu wierzchniej warstwy tynku.
Wyraźnie widać, że okno nie jest dobrze wpasowane w stary otwór.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Ładne, stare, zniszczone. Nikt nie dba ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przeglądając zdjęcia na forum brakuje mi 2 rzeczy:
Nie piszecie gdzie je zrobiliście -A ciekawe obiekty mają ciekawe historie i warto je poznać jeśli nie na forum to w realu. (Przynajmniej raz w roku wyruszam w Polskę i czasem omijam takie miejsca z nieświadomości)
Nie piszecie czym to zdjęcie było zrobione aparat obiektyw czy ustawienia. ( Wiem ze może się okazać że na forum danej marki pojawiają się zdjęcia z aparatów innych marek wiec może tylko te zrobione olkiem)
Takie informacje z pewnością przydadzą się takim włóczęgom jak ja i tym którzy zastanawiają się nad sprzętem.
Jurec świetnie że dokumentujesz takie rzeczy.