Janko Muzykant,
Oczywiscie, ze nikt nie bedzie w stanie rozroznic zdjec, ja czesto robie 20x30 dla klientow pogladowo z roznych aparatow, acz te ktore najbardziej sie podobaja i tak ludzie wybieraja z Sigmy...
To zas, ze nie chce Ci sie klikac w linki biorac udzial w dyskusji, w ktorej masz tak wiele do powiedzenia, jasno mowia, ze nie powinienes sie w ogole odzywac, skoro nawet nie chcialo CI sie zajrzec ale oczywiscie twoja racja i tak bedzie twojsza...
Zrewiduj co kto mowil i o co komu chodzilo, bo jak na razie szufladkujesz wszystkich do opozycji swoich pogladow, ktore malo mnie interesuja gdy sa nie na temat polemiki z moimi....
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Fatman,
Myslalem czy nie pojechac do Brazylii tam wiekszosc to biali...
PS2
Zaraz sie zaczna nadinterpretacje zdania wyzej.
PS3
Janko Muzykant,
No i tak na zakonczenie, jezeli masz pojecie o muzyce, przytaczajac ciagle jakies frazesy o audiofilstwie, takie jak o fotografii, to w zasadzie moja jedyna odpowiedzia bedzie![]()
Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 29.01.11 o 21:42 Powód: Automatyczne scalenie postów
Niemożliwe!Przecież od początku kilka osób twierdzi, że da się odróżnić od razu.
Zatem odróżniają, czy też nie? Zdecyduj się.
Kliknąłem, nie zmieniam zdania, zadowolony?
Ale wiesz, że muzyka, a audiofilstwo ma się do siebie jak pisarz i maszyna do pisania?
PS. Nie znam muzyka - audiofila. To się wyklucza.
Janeczek, po prostu uważam, że pisanie "wstyd mi że jestem Polakiem" z powodu takich pierdół.... no to nie bardzo...........
Fatmanie,
Ale to nie chodzi o to, ze wstyd mi, ze jestem Polakiem, tylko boleje, ze mamy akurat taka przyware, kazdy narod jakas ma, tulalem sie troche po swiecie i obserwowalem narody
Po prostu nie tak daleko trzeba zagladac, by na innych forach doswiadczyc, iz atmosfera bywa zgola inna, sam przyznasz, ze na polskich forach tylko jad, krew, pot i lzy...
pozdrawiam serdecznie
Janek
E tam,poprostu znamy sie na wszystkim,kazdy sie zna.Na wszystkim.
Niedawno taki znajacy sie na wszystkim powiedzial mi,ze to ostatnie kadry z tak malej matrycy,jesli chce dalej pokazywac to pelna klatka(trza zainwestowac w puszke)To mu nastepne przeskalowane pokazalem.Chodzil po pokojach i chwalil sie jak to mnie na zamiane namowil.Ktoregos dnia patrzy na plecak i mowi-no pochwal sie co masz.Sam se zobacz,powiedzialem.Otworzyl plecak i zobaczyl E510 z zaklejonym napisem olympusa i namazanym napisem srednia klatka -Pentax.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.01.11 o 22:26
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No ale to akurat prawda, Słowianie mają bardzo dobre pojęcie fizyki (oczywiście niektórzy), co wynika głównie z tradycji nauki, będącej jeszcze jedną z nielicznych, pozytywnych spuścizn komuny. Stąd średnio rozgarnięty Polak w Stanach gwiazduje swoją umiejętnością naprawienia gniazdka w ścianie i wyciągnięcia kartki z zakleszczonego ksero
Niestety, oprócz tego we krwi mamy bunt, także biorący się z historii. Lecz można zauważyć, że w większości dyskusji znajdzie się ktoś z sensownymi argumentami, które już tylko ci podważają, co nie uznają 2+2=4 za oczywistość.
Piszesz o kelnerach z tytulem na wygnaniu?
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Warunek jeden-nie wiecej jak dwa kable i na takie samo gniazdko.Gorzej jak przewodow dochodzi 5-7.Hiuston ma wtedy problem![]()
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.01.11 o 22:40 Powód: Automatyczne scalenie postów
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dawno nie dawałem reputacji, ale Jankowi musiałem. Dobry żart podsumowujący foto voodo.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto