|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tak, tak, piękne te Twoje kwiaty.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
No maki i zboże to jeszcze można w kucki fotografować, ale zdarza się że pełzam po łące albo w moim ogrodzie i to musi być pewnie zabawny widok - sasiedzi pewnie i tak uważają mnie za nienormalnąDzięki za odwiedziny i za komentarze wszelkiej maści.
Do galerii daję tylko te foty, które się wam podobają, żeby nie zaśmiecać gniotami. Zatem która waszym zdaniem do galerii się nada?
Skąd ja to znam, kiedyś na nawet policja się przyczepiła bo myśleli, że coś nie tak z moim zdrowiem
, a ja tylko jakiemuś jaszczurowi na łące usiłowałem fotkę zrobić
Lubię oglądać kwiatki w Twoim wydaniu, super są
---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post był o 20:48 ----------
Z ostatniej wrzutki srodkowe najfajniejsze dla mnie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Czy na 77 chciales pokazac tego robaczka na kwiatku? Na to by sugerowala GO, ale mimo wszystko moim zdaniem nie jest on zbyt widoczny, a kwiatek wypada poza GO. Poza tym widzialbym ten kwiatek w srodku kadru.
79 podoba mi sie, ale najbardziej chyba 78
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Na trzecim za agresywna obróbka moim zdaniem - zobacz na obwódkę wokół kwiatka.
Pierwsze ciekawe z robaczkiem. Drugie takie se.
no![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||