Tym razem chciałam wam pokazać samolot gaśniczy, który widziałam w Chorwacji. Podczas mojego pobytu mnustwo bylo drobnych pożarów jednak tylko raz udało mi się zobaczyć fenomen pilota takiego samolotu
Tym razem chciałam wam pokazać samolot gaśniczy, który widziałam w Chorwacji. Podczas mojego pobytu mnustwo bylo drobnych pożarów jednak tylko raz udało mi się zobaczyć fenomen pilota takiego samolotu
No i trzy fotki mieszkańców Chorwacji![]()
Podobają mi się z samolotem,rozgwiazda i raki też niczego sobie.
pozdrawiam
Dzięki leszekkl.
To może jeszcze co nieco. Może to skłoni więcej osób do krytykiDajecie znać że tu zaglądacie czasami
I jeszcze 3 z pierwszych porannych przymrozków.
Pajęczynka i kwiatek (sorry nie znam się na chabaziach) - bardzo ciekawe pomysły ale brakuje mi GO. Jak dla mnie za płytko - zwłaszcza na chabaziu. Ale przyjemnie się ogląda.
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Długo Ciebie nie było i od razu potraktowałaś nas serią ... zdjęć.
Uwaga praktyczna - numeruj zdjęcia - łatwiej się będzie do nich odnosić.
Samolot bardzo mi się podoba szczególnie pierwsze zdjęcie. Trochę mało ciekawy dół (krzaki) ale biorąc pod uwagę zaskoczenie i tak udało się Tobie uzyskać korzystny kadr. Na plus należy zapisać rozmycie śmigieł, które wyszło jak dla mnie bardzo dobrze.
W przypadku zdjęć z plaży najbardziej podoba mi się rozgwiazda, w przypadku pierwszego raka przeszkadza mi Twój cień, w przypadku drugiego zbyt mocno doświetlone tlo.
Jeżeli chodzi o Twoje eksperynenty z głębią ostrości to lepiej wypada kwiat. Jak dla mnie zastosowałaś właściwą GO i trafiłaś z ostrością . Pajęczyna mnie się mniej podoba, ponieważ GO jak dla mnie jest trochę za mała. Sam temat zdjęcia bardzo ciekawy.
Badyle na mrozie jak dla mnie technicznie OK.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
ostatnie i czwarte od końca - niezłe
Podobają mi się te fotki.
Ciekawe kadry, technicznie bardzo dobre ... Tak trzymaj.
Pozdrawiam.
PS
Te z samolotem - świetne (szczególnie - pierwsze)
Z ostatniej wrzutki trojeczka jak dla mnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO