A skad pochodzi to info o terminie sprzedazy E-410? Moze to bardziej zyczenia?Zamieszczone przez celebrity plus
![]()
A skad pochodzi to info o terminie sprzedazy E-410? Moze to bardziej zyczenia?Zamieszczone przez celebrity plus
![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
https://forum.olympusclub.pl/topics2...vt10022,36.htmZamieszczone przez zigger
C+, czytalem juz to wczesniej i wlasnie tam nie moglem znalezc odpowiedzi na pytanie "skad ten termin?" Czyli?
Czytałem kilka nieoficjalnych wypowiedzi w których były podawane te terminy. Zresztą IMO oprócz spraw logistyczno-produkcyjnych, Olympus dał sobie trochę czasu na wyprzedaż E500 i E330, który schodzi teraz jak ciepłe bułeczki, pewnie tylko Jack wie kiedy, a może czy już są "magazyny" Olympus Polska pełne E410 - najbliższym znakiem będzie pewnie pojawienie się ofert E410 na skapcu czy ceneoZamieszczone przez zigger
![]()
![]()
Czyli jak rozumiem są to takie dobre, wiosenne wiadomosciChociaz patrzac na obecna aure i opoznienia w branzy foto, to ta wiosna spod znaku E-410 moze nam sie troche opoznic. Dzieki za wyjasnienia.
PS. A swoja droga, to ciekawe czy Jack uchyli rąbka tajemnicy?![]()
Oferta Fotojokera jest dobra i ją rozważam. Jeżeli E410 z duokitem na pierwszy raz osiągnie pow.3500 pln co b.prawdopodobne to dla mnie lepsza matryca i podgląd obrazu na LCD może być za mało. Jakość obrazowania E400 jest na tyle dobra,że o jego zakupie będzie decydować cena. Zakładam , że kolejny Olek E4** będzie miał coraz więcej do zaaferowania i właściwie trzebaby wstrzymywać się przed zakupem bo przecież będzie nowy i lepszy już za chwilę i tak w koło Macjeju. Jak kupię sprzęt to wiem co mam, a jak kupię E400 to mam to co chcę.Aparat jest do focenia , a nie onanizowania się parametrami. Pozdr.
Powiedział, ze bardzo mało prawdopodobne, ze e410 będzie już w tym miesiącu :/Zamieszczone przez zigger
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zamieszczone przez forum dp
April?Zamieszczone przez celebrity plus
May?
June?
July?
+ miesiąc z pewnie zanim do nas dotrze...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zamieszczone przez grizz
![]()