Strona 11 z 103 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 1021

Wątek: Olympus XZ-1 F1,8-2,5

| OlyJedi
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Kurde, to mi namieszaliscie teraz.... Mowia, ze od przybytku glowa nie boli. Jak widac ta teza nie sprawdza sie w wypadku oferty Olka Chyba jednak przeanalizuje swoje potrzeby ponownie.
    Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Przecież jest dokładnie odwrotnie . Życie stało się proste. Lubisz zmieniać obiektywy - zostajesz z lustrem. Masz ochotę na mały korpus z kitem? - kupujesz XZ 1. To jest strzał w bezlusterkowce.

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez enem Zobacz posta
    Kurde, to mi namieszaliscie teraz.... Mowia, ze od przybytku glowa nie boli. Jak widac ta teza nie sprawdza sie w wypadku oferty Olka Chyba jednak przeanalizuje swoje potrzeby ponownie.
    enem z takim arsenałem... Olympus E-30 + ZD 9-18, ZD 12-60 SWD, ZD 50-200 SWD, ZD 50 macro
    ja też miałbym problem.Jak masz FL-50 to lepiej E-pl2 może, bo na XZ-1 by wyglądało bardziej wesoło
    Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm

| OlyJedi
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Sprawa jest skomplikowana, ale mysle, ze w koncu kupie i xz-1 dla zony (zamiast eksploatowanego od kilku lat Lumixa) i p-l2 dla siebie. Jak juz gdzies wspomnialem, mam tez nadzieje na olka m43 w wersji PRO i swiat stanie sie wowczas prostszy (??).
    Olympus E-420 + ZD 25mm (kieszonkowy potffór) na poważnie , Nikon D7000, Nikon D600 + pokaźne stadko słoików do zabawy

| OlyJedi Awatar szamotl
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Jak zmieni FL-50 na FL-50R to z xz-1 nie będzie tak śmiesznie bo może sterować radiowo o ile dobrze pamiętam
    Musisz przyznać Panie Boże, że Ci pokoju nijak nie zakłócam i proszę tylko, byś mi tą samą miarką odpłacił." Colas Breugnon

| OlyJedi Awatar domadm
    Mieszka w
    południowy śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    No właśnie o to samo miałem zapytać: w XZ-1 nie widzę wbudowanej lampy, a czasem jednak jest potrzebna.
    Czy mogę założyć że, obsłuży on taką FL-36R bezpośrednio na stopce, a również radiowo bez kupowania dodatkowych akcesoriów ?
    Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
    Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Moominek
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Lampa jest, wyskakuje jak w E-PL1. Systemowe lampy też obsłuży. Ale sterowanie bezprzewodowe Olka nie jest radiowe, tylko błyskiem.
    Wyklikane z mobilka

| OlyJedi Awatar domadm
    Mieszka w
    południowy śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    oo, dzięki Moominek. Faktycznie teraz dokopałem się do specyfikacji i jest lampa, sterowanie zewnętrzymi też ok.

Trochę szkoda że ekran nie jest dotykowy, no ale wszystkiego mieć nie można.

No to czekamy na nowy cennik OlyJedi...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    nie wiem czy było

http://www2.olympus.pl/consumer/xz-1...ccessories.htm
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez domadm Zobacz posta

No to czekamy na nowy cennik OlyJedi...
    Przecież XZ1 jest już w nowym cenniku
    Ostatnio edytowane przez C+ ; 14.01.11 o 09:53 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar domadm
    Mieszka w
    południowy śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    W cenniku z listopada go nie widzę... jest jakiś nowszy?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów