Z racji że długo mnie tu nie było chciałbym wam zaprezentować część moich zdjęć sportowych, zapraszam do oglądania i komentowania![]()
Z racji że długo mnie tu nie było chciałbym wam zaprezentować część moich zdjęć sportowych, zapraszam do oglądania i komentowania![]()
Ostatnio edytowane przez Jozi ; 26.12.10 o 00:53
E-510 + kitowe 14-42 + 40- 150(3.5-4.5) +Ownuser BH-E51+ FL 36R + SanDisc CF Extreme III 2 GB +xD 1GB
Zapraszam na moją stronę.
www.jozifoto.pl
2,4,6,8 - fajnie pokazane sa jakies emocje jest ekspresja , zdjecia gadaja .
Pozostale 1,3,5,7 - jakos nie do konca - albo za ciasno albo sama sytuacja bez wspomnianej ekspresji.Mozna by sie doczepic tego czy owego ale najwazniejsze w takiej fotografii to uchwycic taki moment by nas zatrzymał by fotografia pokazywala zmeczenie, trud , wysilek, jakies ciekawe sytuacje dziejace sie w danej dyscyplinie sportu.
Pozdrawiam![]()
dokladnie za bernardem,2 4 6 8 ze wskazaniem na 8 nie wiem czemu ale mi sie bardzo podoba ,mimo ze chyba ostrosc nie trafiona .pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Te dwie z zawodów lekkoatletycznych mi sie podobaja.
BTW, to Ty?
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Nie to nie jaWrzuciłem tutaj foty na szybko, więcej jak by ktoś chciał to zapraszam na moją stronę, a wszystkie zdjęcia robię tym co w podpisie
![]()
E-510 + kitowe 14-42 + 40- 150(3.5-4.5) +Ownuser BH-E51+ FL 36R + SanDisc CF Extreme III 2 GB +xD 1GB
Zapraszam na moją stronę.
www.jozifoto.pl