D. Coffin (autor dcraw) juz pracuje nad supportem nowych ORF w swoim programie, cierpliwosci
PS: moze niedlugo OM2 bedzie "umial" ?
D. Coffin (autor dcraw) juz pracuje nad supportem nowych ORF w swoim programie, cierpliwosci
PS: moze niedlugo OM2 bedzie "umial" ?
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
kolejna stronka: http://dpnow.com/3782.html
To jest marketing... opis lusterka od Olympusa i bijąca w oczy reklama SONY Alfa.Zamieszczone przez suchy10
E-410 z podpiętym 50-200 wygląda komicznie i to bez osłonyZ E-510 będzie niewiele lepiej. Cóż... grip wg Olympusa to rzecz zbędna.
Co do JPG z ISO1600. Nie wiem jak to wypada na tle konkurencji, ale chyba postęp jest![]()
Heh, ciekawe jak sie to trzyma bez gripa
na statywie z pilotem...Zamieszczone przez suchar
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Taa... Focac ptaki, albo sport...Zamieszczone przez Yx
Sam aparat lekki, nie ma gripa, moze sie zle trzymac. ISO 1600 wyglada dobrze, a w E-510 ta sama matryca. Zapowiada sie ciekawie... Szkoda tylko, ze tych RAW-ow nie moge otworzyc :/
...suchar bo tych szkieł nie podpina się pod takie puszki. To szkła profesjonalne i do nich jest puszka profesjonalna czyli E-1Zamieszczone przez suchar
W przyszłości
będzie E-next. Wystarczy być cierpliwym i czekać. Czym są lata wobec wieczności
![]()
Wybaczcie tę uszczypliwość, ale jak się patrzy na ostatnią promocję Canona i postępowanie Olympusa to jakoś tak ciężkawo.
Wiem, wiem... przestań marudzić i rób zdjęcie![]()
Normalnie - 50-200 nawet z E1 i gripem trzeba trzymać oburącz (sic! co to za wyrazZamieszczone przez suchar
)
E400 mozna z ZD300 używać to z 50-200 tym bardziej![]()
Chodzilo mi raczej o gripa w korpusie, nie doczepianego. E400 jest raczej taki plaski, w stylu dawnych analogowWszystko sie da, pytanie jak szybko raczki sie mecza
Ale lufa ten ZD 300... Chyba troche odbieglismy od tematu. Mialo byc o samplach, szumach i matrycy
Jesli chodzi o szumy to wyglada obiecujaco
![]()
No właśnie z szumami ok, nie ma płaczu i lamentu więc należy się cieszyćZamieszczone przez suchar
Teraz oby szybko sprzedaż ruszyła, na dp już wiele osób czeka na E510 - rynek wtórny ruszy
![]()