mam c-750 i fl-40, jak sie chce to sie daZamieszczone przez KaarooL
![]()
mam c-750 i fl-40, jak sie chce to sie daZamieszczone przez KaarooL
![]()
Dlaczego nie? Nie rozumiem.Zamieszczone przez celebrity plus
No można tak samo jak można matizem ciągać laweteZamieszczone przez The z00m
![]()
Z tej samej strony - Olympus mówi:Zamieszczone przez fotomic
To może niech im ktoś pośle fotke E-330 z LCD'kiem skierowanym pionowo ku górze i zapyta czy kąt widzenia nowych wyświetlaczy wystarczy do takiego kadrowania. Może one czasoprzestrzeń zakrzywiają?According to them, the LCD screen no longer needs to tilt as the new LCD has a very wide viewing angle.
i kolejny rozbudowany chiński review http://group.zol.com.cn/frmView.php?...15_159382.html tym razem zastosowano tylko jeden kitowy obiektyw
Przejżałem te zdjęcia i ze smutkiem stwierdzam, że E410 ma niestety dominante koloru fioletowego co widać na białych kolorach. To dość duży minus, boje się, że śnieg nie bedzie taki bialutki jak na zdjeciach z e500 e330 czy z canona d35 lub 400d lub Nikona d40. Czy wy też to dostrzegacie?
zapewne daltego ktoś wymyślił manualny WBZamieszczone przez Sylwek
![]()
było sobie życie
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie wiem na jakich ustawieniach odzumiania to robili, ale tyci przesadzili, bo już na ISO 800 pogubili masę szczegółów (szczegółnie widoczne na samplach po prawej). A chyba nie o to chodzi by, za wszelką cenę uzyskać zdjęcie na ISO 1600 tak czyste jak na ISO 100. Osobiście zgadzam się z opinią z fotopolis, że ustawienie odszumiania na minimum jest wystarczające. Wówczas zakres do ISO 800 jest w pełni użytkowy, a jak chcemy wyżej zróbmy odszumianie na kompie.