Kolejny test e410 z mnóstwem fotek i chociaż po japońsku, to o tyle ciekawy, że użyto całą gamę szkieł, w tym Leica D Summilux 25mm F1.4 ASPH.
pozdr...
Kolejny test e410 z mnóstwem fotek i chociaż po japońsku, to o tyle ciekawy, że użyto całą gamę szkieł, w tym Leica D Summilux 25mm F1.4 ASPH.
pozdr...
są fajne szkiełka, ale np. z 7-14 nie ma. A bardzo bym chciał zobaczyć. Jest wogóle gdzieś test E-410 i 7-14??Zamieszczone przez zbigniew J
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
sorry, ale podpinanie tego obiektywu (czy dowolnego innego z serii top) do E-400/E-410 to musi być masakra... weź to potem trzymaj przez 2-3 godziny... oczywiście jeszcze z FL-50...
ciekawi mnie jak sanki w tych maluchach wytrzymują obciążenie przy kadrach pionowych...
sample, sampelki, informacje
http://www.tvsmith.net.my/picturesto...10_launch.html
było sobie życie
Sampelki na ISO800/ISO1600 pochodzące z powyższego LINK'u (pomijając, że JPG, że kitem itd, itp) wyglądają bardzo obiecująco. Jeśli tak będzie jak na to wskazują coraz liczniejsze sample to mimo wszystko będzie mała rewolucja.Zamieszczone przez fotomic
są 2 sample http://ww.dchome.net/viewthread.php?tid=346396Zamieszczone przez Yx
a tutaj pojedynek na sample, e410 vs K10D (pierwszy sampel zawsze z K10D)
Nareszcie! ISO1600, 1/40s i Homo Sapiens Sapiens w ciemniejszych partiach obrazu. Dobra wiadomość: wszyscy są zdrowiZamieszczone przez zbigniew J
Żaden nie ma gangreny na członkach ani ropiejących strupów na głowie
Trochę tylko szkoda, że wszyscy tacy mali.
Pozdrawiam,
Piotr.
P:
dobry tekst... mnie też pasuje taka jakość obrazu, można nawet gabaryty tego E-410 przeboleć. z 14-54 dałoby się to jakoś utrzymać i na wycieczki w sam raz, gorzej z czymś większym, nie mówiąc o lampie. jakby jeszcze te śmieszne zaczepy przenieśli...
Ale to nie jest chyba sprzęt przeznaczony do biegania z FL50Zamieszczone przez KaarooL
![]()
c+:
wiadomo że to profanacja, ale czy jest na rynku cokolwiek innego z wizjerem na pryzmacie, niskimi szumami, buforem powyżej 4 klatek i USB 2.0? póki co nie ma i jeszcze 3 miechy nie będzie...
chłopaki do C-750UZ podpinali FL-40, więc do malucha niejeden założy dużą lampę - ciekawe co sanki na to...