Mi się wydawało, że 300-setka to tylko statywZamieszczone przez celebrity plus
co zmienia chyba postać rzeczy, a 50-200 to spacer zoom do focenia również z ręki. No... ale jak się chce coś udowodnić to można i to w każdą stronę
![]()
Pozdr...
Mi się wydawało, że 300-setka to tylko statywZamieszczone przez celebrity plus
co zmienia chyba postać rzeczy, a 50-200 to spacer zoom do focenia również z ręki. No... ale jak się chce coś udowodnić to można i to w każdą stronę
![]()
Pozdr...
Czemu tylko statyw? Ze względu na wagę czy ogniskowąZamieszczone przez The z00m
![]()
Nie tylko wagę, ale i gabaryty.Zamieszczone przez celebrity plus
Patrząc na ORFy z E-410 widzę, że to inna matryca niż w E-400.
Orfy z E-410 mają 3720x2800 (10'416'000 pikseli) podczas gdy orfy z E-400 mają 3768x2840
Inna, bo do E400 nie zdazyli z LV i wlozyli zastepcza Kodaka, a E-410 juz LV ma...Zamieszczone przez skow
nie wiadomo co komentować, bo wciąż nie widać sampli ISO800-1250 zrobionych w warunkach uzasadniających użycie takich czułości. przykładowo: wnętrza, światło zastane, czasy 1/50-1/80s, przysłona 4.0.
w takich kadrach wyszłoby od razu czy szumik jest pod kontrolą przynajmniej tak jak w E-330 czy nie.
Dlatego na cyberfoto.pl polewają z dotychczasowych RAW'ów. Spox... nie wierzę by Olympus zrobił krok do tyłu względem E-330 mimo większej ilości mpx. To byłaby klęskaZamieszczone przez KaarooL
![]()
nowa porcja sampli - nie tych oficjalnych, wycmokanych, ale zrobionych przez testera
dc.watch.impress.co.jp
hmm wyglada mi to, ze sample te byly wlaczone z wlaczonym odszumiaczem ....
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
Będzie dobrze...Zamieszczone przez cra3y
![]()
tzn. osoba robiaca zdjecia nie pofatygowala sie wejsc w menu i wylaczyc - a odszumiacz w E410 jest potworny ..... wychodza takie maślaki ...Zamieszczone przez The z00m
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)