Fajnie zobaczyć teatralną maszynerię, tyle razy tu byłem od strony normalnego widza i nigdy nie pomyślałem że tam może być normalnie brzydko. Zawsze uważałem teatr za świątynię sztuki i piękna, a tu otworzyłaś mi oczy. Stary naiwny.
Fajnie zobaczyć teatralną maszynerię, tyle razy tu byłem od strony normalnego widza i nigdy nie pomyślałem że tam może być normalnie brzydko. Zawsze uważałem teatr za świątynię sztuki i piękna, a tu otworzyłaś mi oczy. Stary naiwny.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Byłam dziś na wystawie psów...., to co działo się na ringach(oceny championaty, sędziowie, ocena katowania itp) interesowało mnie najmniej:
269.
270.
271.
272.
273.
274.
275.
276.
277.
278.
279.
280.
281.
Mam jeszcze jedno, które chcę pokazać, ale to później, bo musi być w kolorze, a tu kolor by nie pasował....
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 6.07.14 o 23:44
Smutne zdjęcia pokazałeś. Fajne, ale smutne.
Bo to był w większości smutny widok, patrzeć na te psiny w tym ogromnym upale...
Biedne te psy i ich właściciele, tyle wysiłku by tak męczyć biedne zwierzęta, to ja już wole swoje hobby, czyli niezbyt udane art-fotki robić. Dobrze, że pokazujesz takie rzeczy od tej smutnej strony.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trochę tendencyjna jesteś...
Nie było miasteczka namiotowego na obrzeżach stadionu?
Nie było namiotów lub parasoli na ringach?
Nie było wody z węzy na boisku do pojenia zwierzaków?
Pokazywane zwierzaki są w większości w cieniu.
Jak znam obiekt w Ustroniu tam jest albo upal albo burza... Taki jego urok lub za Panią Ministrą - sorry, taki mamy klimat...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wrzutka teatralna bardzo nostalgicznie mnie nastroiła.
Wrzutka psia - ostre światło sprawiło, że na wielu zdjęciach obiekty zasadnicze czyli psy są w cieniu i niewyraźne. Takie me ogólne wrażenie.
Bodzip,
chodziło o ocenę kątowania - ogonek mi się stracił....
Andrzeju,
dlaczego tendencyjna?
Sam zauważasz, że część zwierzaków jest na zdjęciach w cieniu - tak, właściciele mieli swoje namioty/wiaty/parasole (widać na fotkach), nie wybierałam specjalnie tych bez cienia - czy to przynosiło ulgę psom?
Zostawiam ocenie widzów. Jednak w moim przekonaniu... nie bardzo. Zresztą napisałam "w większości"...
W swoim pierwszym poście nie oceniłam słownie tej sytuacji/imprezy (a potem odniosłam się do wrażenia jakie fotki zrobiły na fazi75), dopiero teraz wyjaśniam.
Ringi nie były zacienione, psy były pojone przez właścicieli. Wiesz zapewne lepiej ode mnie jak jest na wystawach - zwykle oczekiwanie na pokaz na ringu trwa .... dłuuugo, to pochłania większość czasu.
Generalnie moim zdaniem nie było dużej ilości wystawianych psów, pewnie wielu właścicieli nie decyduje sie na te letnie wystawy właśnie ze względu na potencjalny upał.
Ostatnio edytowane przez TOKIN ; 7.07.14 o 09:13
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||