Na ciele modelki wyszły straszliwe ciapy i plamy dlatego w B&W uciekasz
Marnujesz tak fantastyczną modelkę i masz szczęście że Ci pozowała![]()
Na ciele modelki wyszły straszliwe ciapy i plamy dlatego w B&W uciekasz
Marnujesz tak fantastyczną modelkę i masz szczęście że Ci pozowała![]()
Zapytam-ile kosztuje taka sprawa?Bo to i zimno i sesja i modelka i czas jej i calej ekipy.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Liczę,że latem zrobisz jej fotę na pustyni w samo południe w korzuchu.Spodziewam się,że dziewczyna doczeka......dbaj o nią![]()
Ej... Panowie.... wczytajcie się uważnie w tytuł wątku!
"Modelka w SAMEJ sukience na mrozie, w śniegu."
Czyż nie było zamysłem autora, aby wasza wyobraźnia wyobraziła sobie siedzącą na śniegu dziewczynę w SAMEJ TYLKO sukience? Czyż nie jest to działanie na podświadomość części oglądających, mające na celu wyobrażenie sobie, CZYM owa Modelka siedzi na w/w ławce (a w zasadzie bez czego)? Czyż nie jest to próba podkorowego przekazu mająca na celu wywarcie odpowiedniego wrażenia na oglądających?
Zaiste ciekawa próba, aczkolwiek czytając komentarze można założyć, że nie wszyscy (ktoś jeszcze oprócz mnie?) wyobrazili sobie odpowiednio STYK ciała modelki z ławką.
Jednakże przegrana bitwa nie oznacza końca batalii.... Z ciekawością zaczekam na kolejny pomysł, żeby nie powiedzieć ruch (na prawdę)....
Autor pomysł miał ale dla mnie nie zadbał o ciekawy plener jak i modelkę ... Popraw serię jeśli się dziewczę zgodzi , bo modelka z potencjałem jestCzyż nie było zamysłem autora, aby wasza wyobraźnia wyobraziła sobie siedzącą na śniegu dziewczynę w SAMEJ TYLKO sukience?![]()
Rok temu robiłem sesję w bieliźnie na śniegu, podstawa to futro i termos, wtedy sie uda. Po sesji modelce nic się nie stało a ja się przeziębiłemNiestety większość takich sesji nic nie przekazuje a z tego roku widziałem już takie gnioty że szkoda gadać.
Ostatnio edytowane przez Shevers ; 13.12.10 o 18:02
Zapraszam na: www.adrianchudek.com
Ostatniego nie powinienes raczej pokazywac...
Ale mi chodzilo o kadr na tej lawce jak patrzy w obiektyw![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
sadystaRok temu robiłem sesję w bieliźnie na śniegu,,
Mam nadzieję że zrobiłeś podobnie jak ja i modelka siedziała na kalimacie ...Dziewczę pozuje wtedy seriami 1 minuta i wskakuje w futro na 4 ok minuty ... unikniesz plam na skórze , nie unikniesz sinego nosa i warg ,jeśli jest pijąca dolej do herbaty rumu.Ja robiłem gorące mleko + oliwa + miódProszę bardzoTeż modelka nie zachorowała
![]()
Ostatnio edytowane przez psemo ; 13.12.10 o 21:16
Zapraszam na: www.adrianchudek.com