Witam
Coż po kiepskim piesku, chciałem pofotografować coś innego, wybrałem się na starówkę choć zrobiłem dużo zdjęć w większości rodzinnych, to mimo wszysktko udało mi się zrobić jeszcze parę innych, zdjęcia były robione bez większego przzemyślenia, stwierdziłem iż umieszczę je tu, gdyż coś w nich zauważyłem i zastanawiam się przez chwile nad nimi. Pierwsze zdjęcie przedstawia zwykłą lampę (no może nie taką zwykłą) ale gdy póżniej na to zdjęcie patrzyłem dostrzegam drzewa, które albo się odbijają w szkle lampy ale przebijają ocenę pozostawiam wam. Drugie zdjęcie lubię za to, że to horse taxi nadal tam są i brakuję klientów, spójrzcie jaki znudzony driverTrzecie zdjęcie choć prześwietlone to jednak akceptuje je za to, że w tele domy są jak by naszkicowane kolorowymi kredkami i dłużej to sobie wmawiam tym bardziej to zdjęcie lubie, uroku moim zdaniem dodaje fakt iż bary i ludzie wglądają jeszcze naturalnie ale te kamienice już są jakby czymś domalowanym czy wy nie odnoście takiego wrażenia? oczywiście na trzecim zdjęciu jesem Ja z moim synkiem Piotrusiem
1.
2.
3.
![]()