DITL 12.12.2010 Mamy piękną, śnieżną zimę; może pokażą się piękne, zimowe prace DITL !! Idea "Day In The Life" jest taka by pokazać jeden dzień oczami uczestników. Ten dzień jest wymieniony w ogłoszeniu. Różnorodność miejsc w których mieszkają uczestnicy, często różnorodność kultur, w których żyją powoduje, że w galerii pojawia się synteza dnia subiektywnym okiem jego obserwatorów. Zobacz galerie Myślę, że bez kłopotu każdy znajdzie sobie coś szczególnego do sfotografowania w tym dniu. Dodam tylko, że jest to szczególny konkurs, nie ma konkretnego tematu, a jedynie określony czas na wykonanie zdjęcia i chyba na tym polega jego wyjątkowość. --- Zobacz galerie dotychczasowych akcji DITL --- Regulamin publikacji w galerii DITL: Publikujemy zdjęcia wykonane tylko w podanym terminie.Można pokusić się zrobienie zdjęcia o zaproponowanych godzinach.Na zdjęcia czekamy przez 2 dni po terminie. Później dodawanie zdjęć będzie zablokowane, przypominać będą o tym stosowne komunikaty.Do zdjęć należy dodać opis. Przy umieszczaniu pliku w galerii DITL należy podać: w polu "Wprowadź domyślny tytuł dla swojego zdjęcia", wprowadzamy opis wg. schematu: "godzina-miejsce-autor",w polu 'Wprowadź opis dla fotografii' krótki opis sytuacji.zdjęcie musi zawierać dane exifKażdy z uczestników ma możliwość dodania tylko jednego zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 16.12.10 o 20:21
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Hej Ludkowie za 3 (trzy) dni wrzucamy foty
Na najbliższe dwa dni prognoza dla mnie - chmury od połowy górek, zachmurzenie niemal 100% i przelotny śnieg temp -10st. + wiatr. I jakie zimowe zdjęcia się zapowiadają???? Szybciej zdjęcie jakiegoś szczeniaka....
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.12.10 o 20:05
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zamieszczone przez apz Na najbliższe dwa dni prognoza dla mnie - chmury od połowy górek, zachmurzenie niemal 100% i przelotny śnieg temp -10st. + wiatr. I jakie zimowe zdjęcia się zapowiadają???? Szybciej zdjęcie jakiegoś szczeniaka.... Glock, siekiera, szpadel .... i martwą naturę można focić
Tylko komu by się chciało później kopać dziurę w takiej twardej ziemi
Zamieszczone przez fura Tylko komu by się chciało później kopać dziurę w takiej twardej ziemi No Wiesz! Martwa natura zimą, to temat tylko dla prawdziwych zapaleńców.
Wrzucamy foty !!!
Jest kicha, ponuro, prószy drobny śnieżek - nie mam pomysłu jak to pokazać... 4/5 Śniegu stopniało w ostatnich 2 dniach - na razie leci zgodnie z prognozą - może malinki... jadę na 15 poszczepić parę krówek - może tam popróbuję - ale światło generalnie jest do kitu. W galerii DITL-a też cisza... AP.
Brawo bernard74 Trzeba by Ci jakiego krzyża dać za ofiarność i odwagę
Zamieszczone przez Saboor Brawo bernard74 Trzeba by Ci jakiego krzyża dać za ofiarność i odwagę Tylko na chwilke bo fota niespelniala wymogow.
Zobacz tagi
Zasady na forum