Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Zguba

| OlyJedi Awatar kristof1979
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Faktycznie tani sprzęt.
    z tego co widze mają duzo aukcji.
    Zawsze warto zapytać sprzedawców o nr seryjne.
    pozdrawiam
    e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
    Helios,Porst 50 1.7
    http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
    Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004

| OlyJedi
    Mieszka w
    Ełk
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    A wyśmiewają się,że GPS w lustrzankach to zbędny ficzer.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez acidmk Zobacz posta
    Hej,

Zobacz ta aukcję, niby z Pruszcza Gdańskiego firma...ale cena niska jest wiec podejrzana.
    Tak zapewne Johny zgubil wszystko razem z pudelkami i papierami i z szafą, w ktorej to wszystko porzechowuje.. Moze bys pomyslal czasem zanim chlapniesz kolego. Rozumiem, ze chcesz pomoc jak i cala reszta, ale zdrowy rozsadek obowiazuje, a insynuacje nie bardzo. Ja bym bardzo pomyslal zanim bym cos takiego napisal o jakims sklepie ( sprzedawcy). Poza tym 2200 to cena wyjsciowa, wiec skad teza, ze jest niska. Skoro taka niska to czemu nikt nie licytuje- choc jeszcze 29 dni maja czas.
    czesc.Ch

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Poza tym 2200 to cena wyjsciowa, wiec skad teza, ze jest niska. Skoro taka niska to czemu nikt nie licytuje- choc jeszcze 29 dni maja czas.
    czesc.Ch
    Zgadzam się w chomskim, trudno wszędzie upatrywać złodzieja. Przy okazji - to aukcja kup teraz, a więc cena jest ostateczna, nie będzie licytacji, kto się zdecyduje pierwszy ten kupi.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Tak zapewne Johny zgubil wszystko razem z pudelkami i papierami i z szafą, w ktorej to wszystko porzechowuje.. Moze bys pomyslal czasem zanim chlapniesz kolego. Rozumiem, ze chcesz pomoc jak i cala reszta, ale zdrowy rozsadek obowiazuje, a insynuacje nie bardzo. Ja bym bardzo pomyslal zanim bym cos takiego napisal o jakims sklepie ( sprzedawcy). Poza tym 2200 to cena wyjsciowa, wiec skad teza, ze jest niska. Skoro taka niska to czemu nikt nie licytuje- choc jeszcze 29 dni maja czas.
    czesc.Ch
    2200 to cena końcowa, to nie jest licytacja. Poza tym się zgadzam z powyższym i szukałbym aukcji typu: świeże konto, kontakt tylko przez e-mail, brak odbioru osobistego.

| OlyJedi Awatar Roby
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Nie wierzę że ta torba została zgubiona ,bo jak można zgubić kilku kilogramową torbę.
    Sprzęt został ZAJUMANY i tyle i nie pomogą Ci żadne wizytówki w torbie etc.
    Oczywiście życzę ci żeby wszystko się znalazło

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Powodzenia, też kiedyś "zgubiłem" aparat.

W zeszłym roku wujek (należy do grona najuczciwszych osób jakie mam w rodzinie) opowiadał, że byli z rodziną w jakiejś puszczy i znaleźli portfel. W środku oprócz wielu tysięcy złotych i licznych kart były wizytówki. Właścicielem okazał się być weterynarz.
    Po powrocie z wyprawy wujek do niego zadzwonił. Koleś bardzo nieuprzejmy. W efekcie umówili się w jakimś miejscu chyba dzień później.
    Następnego dnia właściciel w ogóle się nie pojawił na spotkaniu.
    Po telefonie odebrał wkurzony, że coś tam, że niech sobie nie myśli że to są jego jedyne pieniądze. Wreszcie podał adres i numer konta. Dokumenty poszły pocztą, pieniądze przelewem. Wujek potrącił sobie parę złotych za przelew. Zero podziękowania.

Jak znajduję 20zł to współczuję temu, co zgubił a tu takie sytuacje. Nigdy nie wiadomo gdzie jest uczciwość.
    W zeszłym roku po egzaminie -wybiegłem w pośpiechu z masą betów-rzuciłem wszystkie rzeczy na ławkę, żeby zarzucić kurtkę, wychodząc zapomniałem torby z aparatem. Po godzinie wróciłem spanikowany. Aparat był, gdzie go zostawiłem, obok siedziała jakaś para - pilnowali, żeby nikt nie zabrał (nie znałem ich).

Teraz staram się zawsze pakować aparat do plecaka razem z torbą foto, która się w nim mieści. Jeśli jest w nim za dużo rzeczy przeciągam pasek torby przez szyję, wolę przez samo ramię ale szczególnie jak np jadę busem (co robię dość często) muszę uważać bo zasypiam, więc mogę zapomnieć lub ktoś może mi go ukraść.

| OlyJedi Awatar acidmk
    Mieszka w
    Mokotów
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Koledzy, zobaczcie jeszcze tą aukcje, przyznacie że jest nad czy się zastanawiać ??
    POzdrawiam
    Acidmk
    Mój wątek, moja Sicilia na forum oraz w necie LaBellaSicilia.pl oraz moje www

| OlyJedi
    Mieszka w
    Smardzewice
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    tak, tez podesłałem koledze link z ta aukcją - pierwsza dziwna sprawa to brak zdjęć, druga to opis.
    E-3 z kitem,C-55, Canon T80 z kilkoma FD i AC oraz trochę antyków

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    wystarczy poprosic o orfa zrobionego tym obiektywem
    exif prawde wygarnie

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów