Faktycznie tani sprzęt.
z tego co widze mają duzo aukcji.
Zawsze warto zapytać sprzedawców o nr seryjne.
pozdrawiam
Faktycznie tani sprzęt.
z tego co widze mają duzo aukcji.
Zawsze warto zapytać sprzedawców o nr seryjne.
pozdrawiam
e420 ZD 14-42mm,ZD14-45, ZD 40-150mm, ZD 70-300
Helios,Porst 50 1.7
http://www.forum.spotter.pl/photoplog/index.php?u=2912
Gnioty Kristofa http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=74004
A wyśmiewają się,że GPS w lustrzankach to zbędny ficzer.
Tak zapewne Johny zgubil wszystko razem z pudelkami i papierami i z szafą, w ktorej to wszystko porzechowuje.. Moze bys pomyslal czasem zanim chlapniesz kolego. Rozumiem, ze chcesz pomoc jak i cala reszta, ale zdrowy rozsadek obowiazuje, a insynuacje nie bardzo. Ja bym bardzo pomyslal zanim bym cos takiego napisal o jakims sklepie ( sprzedawcy). Poza tym 2200 to cena wyjsciowa, wiec skad teza, ze jest niska. Skoro taka niska to czemu nikt nie licytuje- choc jeszcze 29 dni maja czas.
czesc.Ch
Nie wierzę że ta torba została zgubiona ,bo jak można zgubić kilku kilogramową torbę.
Sprzęt został ZAJUMANY i tyle i nie pomogą Ci żadne wizytówki w torbie etc.
Oczywiście życzę ci żeby wszystko się znalazło
Powodzenia, też kiedyś "zgubiłem" aparat.
W zeszłym roku wujek (należy do grona najuczciwszych osób jakie mam w rodzinie) opowiadał, że byli z rodziną w jakiejś puszczy i znaleźli portfel. W środku oprócz wielu tysięcy złotych i licznych kart były wizytówki. Właścicielem okazał się być weterynarz.
Po powrocie z wyprawy wujek do niego zadzwonił. Koleś bardzo nieuprzejmy. W efekcie umówili się w jakimś miejscu chyba dzień później.
Następnego dnia właściciel w ogóle się nie pojawił na spotkaniu.
Po telefonie odebrał wkurzony, że coś tam, że niech sobie nie myśli że to są jego jedyne pieniądze. Wreszcie podał adres i numer konta. Dokumenty poszły pocztą, pieniądze przelewem. Wujek potrącił sobie parę złotych za przelew. Zero podziękowania.
Jak znajduję 20zł to współczuję temu, co zgubił a tu takie sytuacje. Nigdy nie wiadomo gdzie jest uczciwość.
W zeszłym roku po egzaminie -wybiegłem w pośpiechu z masą betów-rzuciłem wszystkie rzeczy na ławkę, żeby zarzucić kurtkę, wychodząc zapomniałem torby z aparatem. Po godzinie wróciłem spanikowany. Aparat był, gdzie go zostawiłem, obok siedziała jakaś para - pilnowali, żeby nikt nie zabrał (nie znałem ich).
Teraz staram się zawsze pakować aparat do plecaka razem z torbą foto, która się w nim mieści. Jeśli jest w nim za dużo rzeczy przeciągam pasek torby przez szyję, wolę przez samo ramię ale szczególnie jak np jadę busem (co robię dość często) muszę uważać bo zasypiam, więc mogę zapomnieć lub ktoś może mi go ukraść.
Koledzy, zobaczcie jeszcze tą aukcje, przyznacie że jest nad czy się zastanawiać ??
tak, tez podesłałem koledze link z ta aukcją - pierwsza dziwna sprawa to brak zdjęć, druga to opis.
E-3 z kitem,C-55, Canon T80 z kilkoma FD i AC oraz trochę antyków
wystarczy poprosic o orfa zrobionego tym obiektywem
exif prawde wygarnie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie